Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret recapten 3.000 € per Aspronis.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/07/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els Clubs Rotaris de Blanes i Lloret recapten 3.000 € per Aspronis.

Els diners es van recollir a través d’un concert benèfic organitzat a finals d’agost a l’ermita de Santa Cristina, una experiència que tindrà continuïtat els propers anys.

Amb els diners recaptats la Fundació Aspronis podrà adquirir material que es destinarà a quatre llars-residències per a persones amb discapacitat intel·lectual de la tercera edat que s’inauguraran properament a Palafolls.

Els clubs rotaris de Blanes i Lloret, amb el suport dels ajuntaments dels dos municipis selvatans, van organitzar el passat 25 d’agost un concert benèfic. L’acte es va allotjar a l’ermita de Santa Cristina de Lloret a càrrec de la mezzosoprano Susanna del Saz i la soprano Martinell, que van presentar l’espectacle Què Cantem?, amb peces d’òpera, jazz i cançó moderna.

Unes 150 persones van assistir al concert, abans del qual es va oferir als participants un pica-pica dolç i salat amb cava. Amb l’organització del concert es van aconseguir recaptar 3.000 €, que s’han destinat a la Fundació Aspronis, una entitat d’arrels blanenques sense afany de lucre dedicada a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

La Fundació Aspronis necessita comprar una grua de transferències –per facilitar la mobilitat de la cadira/llit a la dutxa/bany de les persones amb especials dificultats-; cadires de roda de bany –per a la higiene diària de persones amb dificultats d’equilibri-, i llits articulars –per a persones que necessiten canvis de posició o estances a llit perllongades-. Aquest material equiparà uns pisos assistits que ha cedit l’Ajuntament de Palafolls a la fundació.


Continuïtat de l’experiència

Aquesta ha estat la primera vegada que els dos clubs rotaris de Blanes i Lloret han unit esforços per organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. Després d’aquesta primera experiència, els presidents de les entitats, Joan Aldrufeu a Blanes i Rafael Ripalta a Lloret, han fet una valoració positiva del resultat aconseguit.

Per aquest motiu, hi ha la intenció de donar-li continuïtat, amb l’organització d’un nou concert benèfic al 2013, probablement pels volts de les mateixes dates en què s’ha fet aquest any. El concert també s’organitzaria de nou per donar suport econòmic a una entitat social sense afany de lucre d’abast supramunicipal, en la línia del què ja s’ha fet aquest 2012.

D’altra banda, la propera activitat benèfica que organitzarà el Club Rotary Blanes és la venda de loteria. Els guanys recaptats es destinaran com cada any perquè la gent gran dels geriàtrics de Blanes celebrin les festes de Nadal.


Data de realització: 09/07/2012 | Data de la darrera actualització:

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300