Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Blanes HCF lluirà el logotip de Càritas.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/25/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Blanes HCF lluirà el logotip de Càritas.

L’equip del Blanes Muralla Òptica d’Hoquei és el segon club català que encapçala una campanya solidària, en la línia del patrocini del FC Barcelona amb Unicef.

Esport i Solidaritat s’han donat cita aquesta setmana a Blanes a través de la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Blanes Muralla Òptica d’Hoquei i Càritas Blanes perquè l’equip blanenc llueixi durant tota la temporada a la samarreta el logotip de l’entitat social.

El conveni serà per dues temporades i el seu objectiu és potenciar l’entitat solidària en un moment de moltes dificultats. A banda de lluir el logotip de Càritas a la samarreta, el Blanes Hoquei Club Fundació també farà accions especials per recaptar fons en partits puntuals.

D’aquesta manera, el Blanes Hoquei Club Fundació es converteix en el segon club català que encapçala una campanya solidària per conscienciar la població. Primer va ser el FC Barcelona amb el patrocini de Unicef i ara el conjunt blanenc farà el mateix, tot i que amb la diferència que farà una acció molt més local amb el patrocini de Càritas Blanes.

L’objectiu és sensibilitzar tant a la població com a les empreses i d’altres clubs perquè prenguin una determinació en aquest sentit i col·laborin amb entitats socials com Càritas.

El president del Blanes HC, Josep Ridaura, que va encapçalar la presentació del conveni que es va fer ahir dimecres al Club Vela Blanes, va destacar que, en moments difícils, cal prendre iniciatives com aquesta . Ridaura també va expressar el desig que el conveni signat sigui un mirall pels empresaris i altres clubs, remarcant que el club que presideix veu molta il·lusió en aquest projecte.

Per la seva banda, el president de Càritas Blanes, Salvador Serrés, va destacar l’oportunitat que significa per a la seva entitat treure un bon profit i fer difusió de la seva tasca a través del club d’hoquei. En aquest sentit, Serrés també va explicar que aquest, més que mai, és el moment per treballar per la gent de Blanes.

L’acte de presentació es va tancar amb les paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, qui va posar l’accent en què el conveni signat entre el club d’hoquei i Càritas sigui la segona experiència d’un projecte esportiu i social com en el seu dia també va fer el FC Barcelona. El regidor d’Esports també va remarcar que és una bona manera de col·laborar amb la societat i una bona acció social que cal fer en moments difícils com els que estem vivint ara.

El conveni signat té una vigència per a dues temporades, però cap de les dues parts no descarta ampliar-lo durant més anys. El Blanes Muralla Òptica estrenarà la nova samarreta amb el logotip de Càritas al primer partit de la nova temporada que començarà el 6 d’octubre.
Data de realització: 09/27/2012 | Data de la darrera actualització: 10/02/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300