Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Posposada la Fira d’Entitats pel cap de setmana del 6 i 7 d’Octubre a causa de la pluja


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/03/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FiraEntitats2012Posposada la Fira d’Entitats pel cap de setmana del 6 i 7 d’Octubre a causa de la pluja

Dissabte es va convocar per urgència les 54 entitats participants i es va decidir per majoria que l’esdeveniment es farà el proper cap de setmana del 6 i 7 d’octubre

Dissabte passat Blanes es va llevar acompanyada de pluja i tempesta, amb la previsió que pogués seguir afectant el municipi l’endemà diumenge. Per aquest motiu, a primera hora del matí ja es va decidir convocar per urgència les 54 entitats participants perquè assistissin a una reunió que es va fer a la sala de plens per acordar què es feia.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó; la primera tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Lourdes Fàbrega, així com representants del Col·lectiu d’Entitats Cíviques –que gestiona l’esdeveniment- van encapçalar la reunió, conjuntament amb els tècnics del Departament de l’Ajuntament que ho organitza, Participació Ciutadana.

Després de debatre entre tots quines opcions hi havia, es van plantejar dues possibilitats: una era suspendre totalment les activitats del dissabte i concentrar-ho tot demà diumenge, davant la possibilitat que pugui fer bon temps. L’altra era posposar totes les activitats de la Fira d’Entitats pel cap de setmana següent del 6 i 7 d’octubre.

Per aquest motiu, la VI Fira d’Entitats de Blanes es farà el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre al passeig de Mar, als estands que es van començar a muntar dijous de la setmana passada per allotjar el material dels participants. En acabada la reunió, es van penjar cartells als estands –que continuaran instal·lats al passeig durant tota la setmana- per informar d’aquesta decisió, que igualment es va difondre a a través d’altres mitjans.


Simultàniament, l’Ajuntament de Blanes va iniciar els tràmits necessaris per garantir que la celebració de la Fira d’Entitats el proper cap de setmana sigui factible. En aquest sentit, una de les primeres mesures a resoldre era la reubicació de les parades del mercat que es fa cada dilluns i que s’instal·la al passeig de Mar, on hi ha els estands buits que continuaran muntats al llarg de tota la setmana vinent per allotjar la Fira d’Entitats.

Pel que fa a les 45 activitats complementàries que s’havien organitzat enguany en motiu de la Fira d’Entitats, la previsió és que es mantinguin la majoria, si bé n’hi haurà algunes que, per motius d’agenda, no es podran dur a terme. Per apamar precisament aquesta i d’altres qüestions que puguin sorgir –com ara entitats que tampoc puguin participar als estands- s’ha convocat una reunió que se celebrarà a finals d’aquesta setmana.
Data de realització: 09/29/2012 | Data de la darrera actualització: 10/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300