Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El 15 d’octubre acaba el termini per presentar-se al IV Premi Es Niell del Club de Vela Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El 15 d’octubre acaba el termini per presentar-se al IV Premi Es Niell del Club de Vela Blanes.

El guardó està dotat amb 3.000 € per premiar el millor treball d’investigació marítima de Blanes o el seu districte marítim.

Les bases de la quarta edició del premi Es Niell que convoca el Club de Vela Blanes estableixen que el proper 15 d’octubre acabarà el termini de recepció de treballs que optin al premi, que compta amb una dotació econòmica de 3.000 € per al guanyador.

L’objectiu d’aquest premi és aprofundir i estudiar des del punt de vista del rigor acadèmic la història marítima de Blanes o bé del seu districte marítim, tant de caràcter general, com sobre un determinat període. En aquest sentit, el premi es fa extensiu a estudis sobre memòries, diaris i fons documentals així com també a biografies i autobiografies que constitueixin una aportació d’especial interès per al coneixement d’aquest àmbit de la història del municipi.

Els treballs que optin han de ser inèdits, per la qual cosa no poden haver estat premiats en altres certàmens. El Premi Es Niell el va instituir l’any 2008 el Club de Vela Blanes amb l’objectiu d’acostar els lligams de la vila marinera de Blanes i el mar. L’any passat el premi va quedar desert, després que el jurat qualificador va considerar que, tot i que l’únic treball presentat reunia els mínims requisits establerts, no complia en canvi els objectius del guardó de recerca històrica.

El jurat de la present edició està format per personalitats d’alt renom acadèmic: el president és Laureà Carbonell (Capità MM, Dr. Història UB i ex-professor FNB) i els vocals Antoni Riera (Dr. i Catedràtic Història Medieval JUB), Mario Zucchitello (Dr. Història i Filosofia, membre del CES); Enric García (Cap del Centre de Documentació Marítima MMB), Antoni Reyes (Director Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Blanes) i Rosa Almuzara (Historiadora de temàtica marítima i Directora Arxiu Comarcal de Mataró). Les bases recullen que el jurat haurà d’emetre el seu veredicte abans del 30 de novembre de 2012.
Data de realització: 10/02/2012 | Data de la darrera actualització: 10/09/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300