Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull aquest cap de setmana la VI Fira d’Entitats.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/04/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FiraEntitats2012Blanes acull aquest cap de setmana la VI Fira d’Entitats.

Inicialment s’havia de fer el passat cap de setmana, però es va haver de posposar a causa de la pluja. Aquest canvi no ha suposat cap modificació substancial del què estava previst fer en un principi.

La intensa tempesta de pluja que va caure a Blanes el dissabte passat va obligar l’organització a plantejar-se, necessàriament, un canvi de plans respecte el què inicialment estava previst. Després d’una reunió per urgència que es va fer el mateix matí de dissabte, es va decidir gairebé per unanimitat que l’activitat es posposés pel següent cap de setmana, és a dir: pels propers dies 6 i 7 d’octubre. Paral·lelament, aquell mateix dia l’Ajuntament ja va iniciar els tràmits necessaris per garantir que la fira es pogués organitzar la setmana següent.

L’ajornament de la VI Fira d’Entitats no ha suposat cap canvi substancial de tot el què estava previst fer inicialment, llevat d’alguna de les activitats que s’haurà de suspendre perquè les entitats que les havien de fer –majoritàriament, actuacions- ja tenia compromisos previs.

La sisena edició de la Fira d’Entitats de Blanes inicialment preveia que es comptés amb 54 participants i 45 activitats que es faran en cinc llocs: a l’escenari, davant dels estands, a la sala de plens, a la via pública i a la platja. Al recinte firal hi haurà 49 estands, un escenari ubicat en un extrem i una pista per practicar tenis i pàdel a l’altra extrem. També hi haurà un espai tancat que simularà l’interior d’una càmera fotogràfica.

El tret de sortida de l’activitat es donarà dissabte al matí i, a partir de llavors, les entitats han organitzat un reguitzell d’actes i esdeveniments que inclouran des d’una xocolatada per a la canalla fins a un taller d’iniciació al rem passant per conferències, batejos de mar, un taller de cuinar o bé visites guiades i passejades, entre d’altres.

Un dels centres d’interès serà l’escenari on es faran diverses actuacions que s’han programat a partir de la tarda del dissabte i durant tota la jornada de diumenge. Així, ho haurà exhibicions de salsa, balls tradicionals catalans, rítmica, dansa amb tambors, un recital de poesia i una sessió de playback, entre d’altres. Cal destacar que la jornada del dissabte es tancarà amb un Concert Jove a partir de les 11 de la nit, organitzat pel Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes.

La sisena edició de la Fira d’Entitats està organitzada pel Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes i gestionada pel Col·lectiu d’Entitats Cíviques del municipi. La darrera vegada que es va organitzar l’experiència va ser l’any 2010, en què es va establir una periodicitat biennal, és a dir: cada dos anys. Per a la seva organització l’Ajuntament ha destinat un pressupost de 12.000 €, un 59% menys del que va comptar l’edició de 2010, que va ser de 28.000 €.


http://www.blanes.cat/docweb/firadentitats2012
Data de realització: 10/04/2012 | Data de la darrera actualització: 10/05/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300