Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acció Promocional per celebrar el canvi d’imatge de la part alta de la rambla


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/11/2012
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acció Promocional per celebrar el canvi d’imatge de la part alta de la rambla

La celebració es farà el dissabte 13 d’octubre i l’han organitzat els establiments de l’eix comercial “Alt Ruyra” per festejar dels canvis que han fet per embellir aquesta zona comercial tallada al trànsit per seguretat

Des de fa gairebé un any, un tram de la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes es va haver de tallar al trànsit rodat per seguretat, arran que els aiguats de finals d’octubre de 2011 van afectar el calaix de la riera soterrada d’aquest vial. Amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar econòmicament els establiments que hi ha en aquest sector, els establiments de l’eix comercial Alt Ruyra s’han unit per fer diverses accions.

Una d’elles ha estat l’adquisició d’unes jardineres per millorar la imatge del carrer envers els seus clients i veïns. Tant el model de jardinera que s’ha triat com el tipus de plantes s’han escollit de comú acord amb la ONCE –que precisament té la seva seu de la demarcació de la Selva Litoral i Maresme Nord en aquest carrer- per no dificultar el moviment a persones amb deficiències visuals.

Per celebrar aquest canvi d’imatge, els comerços han organitzat una festa d’inauguració de millora de la zona, oferint a tothom qui els vulgui acompanyar un gran ventall d’activitats gratuïtes. La festa, que tindrà lloc el dissabte 13 d’octubre, començarà al matí i s’allargarà durant tota la jornada del dissabte. Així, al matí hi haurà sessions de kundalini-ioga, gimnàstica revitalitzadora (pilates, chi kung i shiatsu) i una carpa on es farà reflexologia podal. Al llarg de tot el dia també hi haurà un inflable perquè el gaudeixi la canalla i a les set de la tarda es tancarà la festa amb un sorteig de lots de regals oferts pels establiments que han participat a la campanya de promoció.

La festa s’ha organitzat comptant amb el suport de l’ATB (Associació de Comerciants Tot Blanes) i l’Ajuntament de Blanes. Pel que fa als comerços que han participat en la millora del carrer són: Bar La Parra, Fashion Moda, Locutori Thangalanga, Casa Ametller, Al-Paris, Carnisseria Anur, Viajesland, Forn de pà l’Espiga, Ferba, Farma-Futur, Ferblanda, Druni, ONCE, Cafè La Trobada, In-Pharma, Dietètica La Salut, Fruites i Verdures Cabrera, Schlecker, La Botiga del Regal, Núvies Àngela, Tapisseria Calvet, Toldos l’Innovació, Bed’s, Joika Perruquers, Serveis Immobiliaris Comas i Blanes.Com
Data de realització: 10/11/2012 | Data de la darrera actualització: 10/19/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300