Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes localitza al mar el cos d’una víctima mortal de Lloret


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/19/2012 07:20:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Policia Local de Blanes localitza al mar el cos d’una víctima mortal de Lloret

Una veïna de Blanes va donar l’alerta quan va veure un cos flotant a l’aigua, prop de Sa Palomera, i el rescat el va fer el GEAS de la Guàrdia Civil

Efectius de la Policia Local de Blanes van localitzar el passat divendres al matí el cadàver d’una dona surant al mar, prop de la roca de Sa Palomera. Es tractava del cos sense vida d’una dona d’orígen polonès de 37 anys que va desaparèixer per un cop de mar quan passejava amb la seva parella la nit anterior per la platja a Lloret de Mar.

rescat cos a Blanes 2rescat cos a Blanes 3rescat cos a Blanes 4rescat cos a Blanes 5rescat cos a Blanes 6rescat cos a Blanes 7rescat cos a Blanes 8rescat cos a Blanes 9rescat cos a Blanes 10rescat cos a Blanes 11rescat cos a Blanes 12rescat cos a Blanes 13rescat cos a Blanes 14rescat cos a Blanes 15


Després que es va donar l’alerta, es va activar un dispositiu de recerca amb efectius de la Policia Local dels dos municipis selvatans, Mossos d’Esquadra, Bombers, el GEAS de la Guàrdia Civil, un helicòpter i una llanxa de Salvament Marítim, el Sistema d’Emergències Mèdiques i Protecció Civil.

L’operatiu de recerca per mar es va suspendre durant la matinada de divendres i es va tornar a activar el divendres a dos quarts de nou del matí des de Blanes. Va ser la trucada que va fer una veïna de Blanes a la Policia Local la que va alertar sobre la localització del cos sense vida de la víctima. Tal i com va explicar Manel Martínez, sotscap de la Policia Local de Blanes, l’avís el van rebre pels volts de tres quarts d’onze del matí, confirmant en pocs minuts la localització del cos.

El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, va ser qui es va encarregar de recuperar cos que surava a l’aigua, traslladant-lo en llanxa al Club de Vela Blanes. Segons Agustín Gómez, alferes de la Guàrdia Civil de la companyia de Palamós, l’equip del GEAS, tots els indicis feien sospitar que el cos rescatat era el de la dona que des de la nit anterior s’havia estat cercant entre Blanes i Lloret.

Efectius de la Policia Local de Blanes es van encarregar de donar suport als cossos d’emergència foranis a l’hora de fer la custòdia del cos de la víctima mentre no ha arribava al Club de Vela la comitiva judicial. L’aixecament del cadàver es va fer pels volts de la una del migdia i posteriorment la comitiva es va traslladar al dipòsit del tanatori perquè es fes efectiva la seva identificació.

El cos sense vida va ser trobat a unes cinc milles del lloc on es va donar l’alerta de la seva desaparició, és a dir, a uns nou quilòmetres de distància.


Data de realització: 10/19/2012 | Data de la darrera actualització: 10/26/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300