Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Penya Blanc-i-Blava celebra el sopar d’aniversari.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2012 02:12:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Penya Blanc-i-Blava celebra el sopar d’aniversari.

Durant l’acte es va lliurar el V Memorial Antoni Mañach, en record de qui va impulsar la creació de la penya. El guardó ha estat per Jaume Martínez, coordinador de penyes del RCD Espanyol.

La penya blanc-i-blava de Blanes va celebrar el passat 19 d’octubre el seu tradicional sopar d’aniversari, que aquest 2012 ha significat ja la seva setena edició. Unes 150 persones van participar a l’esdeveniment que cada any aplega no tan sols els socis, amics i simpatitzants del Reial Club Esportiu Espanyol de Blanes, sinó també els de l’àmbit de la comarca de la Selva.

Coincidint amb la setena edició de l’acte, també es va lliurar el cinquè Memorial Antoni Mañach que enguany ha estat per Jaume Martínez, coordinador de penyes de l’Espanyol i responsable dels actes que s’organitzen relacionats amb aquesta entitat. Antoni Mañach va ser el primer president així com un dels creadors i impulsors de la penya de Blanes. En aquest sentit -tal i com va explicar l’actual president, Ramon Luis-, no es vol oblidar mai l’important empremta que va deixar. Per aquest motiu, es va decidir la creació del trofeu del Memorial Antoni Mañach.


sopar penya 1sopar penya 2sopar penya 3sopar penya 4
sopar penya 5sopar penya 6sopar penya 7sopar penya 8
sopar penya 9sopar penya 10


Qui també va rebre un guardó especial durant el sopar d’aniversari va ser l’exalcalde de Blanes, Josep Trias, en reconeixement al suport que sempre ha mostrat envers la penya blanc-i-blava, assistint a les seves celebracions i donant-los el seu recolzament. Tot això, tal i com va explicar el president de la penya, malgrat Josep Trias és un reconegut culé. Un altre dels trofeus que també es van lliurar, entre d’altres, va ser per un matrimoni format per Paco González i Neus Martínez, en motiu que el proper 25 d’octubre compliran els 50 anys de casats.

Com és habitual, el sopar de la penya blanc-i-blava de Blanes va comptar amb la participació d’alguna figura relacionada amb l’Espanyol. Enguany els convidats especials van ser Iñaqui Pérez, responsable de l’àrea social, i Rafa Marañón, president de l’agrupació de veterans del club, que és també qui actualment continua sent el segon màxim golejador de la història de l’Espanyol, darrera de Raúl Tamudo.

A banda de la situació esportiva que travessa el club de futbol català, un altre dels temes d’actualitat que va ser tema de conversa durant l’esdeveniment són les eleccions per canviar la junta directiva del RCD Espanyol que s’han convocat pel proper 19 de novembre, uns comicis als quals l’actual president, Ramon Condal, i el seu màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, ja han anunciat que no hi concorreran.

Val a dir per últim que, tot just començar el sopar, un reconegut soci de la penya blanc-i-blava, que també és regidor per CiU a l’Ajuntament de Blanes, Joaquim Torrecillas, va encapçalar una assemblea per decidir per aclamació diverses qüestions relacionades amb l’entitat.

Data de realització: 10/23/2012 | Data de la darrera actualització: 10/23/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300