Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament i la Generalitat homenatgen una veïna centenària de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/23/2012 09:30:18 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Ajuntament i la Generalitat homenatgen una veïna centenària de Blanes.

L’homenatge es va fer aquest diumenge, 21 d’octubre, coincidint amb el dia en què Hilaria Pérez Henando va complir els 100 anys de vida acompanyada de la seva família.

Aquest passat diumenge, 21 d’octubre, l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat de la coordinadora territorial de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Anna Prior, i la regidora de Serveis Socials, Cooperació i Igualtat, Susana Ramajo, van encapçalar l’homenatge que es va fer al domicili d’Hilaria Pérez Henando, coincidint amb la jornada del seu aniversari centenari.


homenatge Hilaria 1homenatge Hilaria 2homenatge Hlaria  3
homenatge Hlaria  4homenatge Hlaria  5homenatge Hlaria  6
homenatge Hlaria  7homenatge Hlaria  8homenatge Hlaria  9


L’alcalde de Blanes i la regidora de Serveis Socials, en nom de tota la corporació municipal, van lliurar a la homenatjada una placa commemorativa així com un ram de flors i dos llibres relacionats amb la població. Per la seva banda, Anna Prior li va fer entrega de la Medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, una distinció feta d’argent que du gravada el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. També va participar en l’homenatge el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal de la Gent Gran Benet Ribas, Josep Sureda, qui va lliurar a l’àvia centenària un obsequi d’aniversari en nom de l’entitat.

Hilaria Pérez Henando va celebrar ahir diumenge la festa del seu aniversari acompanyada de la seva família, primer al seu domicili i després amb un dinar a un restaurant. La homenatjada prové de Santiuste (Guadalajara) i al llarg dels anys havia vingut a Blanes a fer-hi estades fins que l’any 1999 s’hi va empadronar quan va fixar-hi la seva residència definitiva, més concretament al barri dels Pins.

La Hilaria va dedicar bona part de la seva vida a treballar al camp i es va casar amb en Raimundo López Garcia, de qui va enviudar fa 12 anys. Van tenir 2 fills, 6 néts, 4 besnéts i un rebesnét. La festa d’homenatge que es va viure ahir diumenge, doncs, la van compartir fins a cinc generacions de la família, que no es van voler perdre una celebració tan assenyalada.
Data de realització: 10/23/2012 | Data de la darrera actualització: 10/23/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300