Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continua el temporal de mar a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2012 09:34:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Continua el temporal de mar a Blanes

Aquesta tarda s’ha netejat la sorra i l’aigua que s’ha anat dipositant sobre el passeig i les sortides de les rieres per precaució

El temporal de mar que va començar a Blanes la tarda-vespre del dimarts 30 d’octubre ha continuat les darreres hores afectant la població selvatana, tot i que sense provocar cap conseqüència greu.

Les continuades andanes que han seguit bategant amb força han provocat que l’aigua i la sorra de la platja quedés dipositada en nombrosos punts del litoral blanenc. Per aquest motiu, aquesta tarda les màquines de Nora, l’empresa que s’encarrega del servei de neteja a Blanes, han estat treballant en diversos punts del passeig per treure aquests elements.

Policia Local i Protecció Civil han seguit de ben a prop l’evolució del temporal de mar per si calia algun tipus d’actuació, després que a primera hora de la tarda, tal i com s’havia anunciat, s’ha acabat l’episodi de pluges intenses. En aquest sentit, les màquines de l’empresa que habitualment s’encarrega d’aquestes tasques, Manresa i Fills, ha estat treballant les darreres hores per netejar la sortida de la riera que dóna al costat de Sa Palomera. Aquesta mateixa empresa també estarà alerta per netejar les altres sortides de les rieres de Blanes que dónen al mar per si fos necessari actuar-hi.

L’activitat de les màquines al passeig de Mar de Blanes ha competit aquesta tarda-vespre amb els nombrosos ciutadans que s’han situat arran de mar per immortalitzar la força de les onades trencant a la platja i contra la roca de Sa Palomera.

Protecció Civil de la Generalitat manté en prealerta l’avís per la mala mar que afecta el litoral centre i nord del país fins demà dijous, diada de Tots Sants. L’onatge serà de component est, que persistirà durant tot el dia 1 de novembre.
Data de realització: 10/31/2012 | Data de la darrera actualització: 06/17/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300