Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 4a Desfilada Canina aconsegueix 15 adopcions.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2012 12:01:26 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 4a Desfilada Canina aconsegueix 15 adopcions.

En total van desfilar 40 gossos del CAAS, el Centre d’Acollida d’Animals de la Selva. L’acte estava coorganitzat pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, l’Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal.

El passeig de mar de Blanes va bullir d’activitat diumenge passat al matí en motiu de la Desfilada Canina Solidària. Al llarg de més de tres hores, tothom qui tenia ganes d’adoptar un gos va tenir l’oportunitat de fer-ho a través d’aquesta experiència coorganitzada per quart any consecutiu pel Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, l’Ajuntament de Blanes i el Consell Comarcal de la Selva.

desfilada canina 1desfilada canina 2desfilada canina 3desfilada canina 4desfilada canina 5desfilada canina 6desfilada canina 7desfilada canina 8desfilada canina 9desfilada canina 10desfilada canina 11desfilada canina 12desfilada canina 13desfilada canina 14

El principal objectiu de l’activitat era promoure l’adopció de gossos abandonats que estan al Centre d’Acollida d’Animals de la Selva (CAAS) i, en aquest sentit, val a dir que finalment, dels 40 gossos que van desfilar, se’n van adoptar 15.

Tal i com va explicar Mireia Balliu, del Centre Clínic Veterinari, la idea d’organitzar aquesta activitat se li va ocórrer fa quatre anys per aconseguir acostar els gossos que estan acollits al CAAS amb aquells ciutadans que, del contrari, pel motiu que sigui, no es desplaçarien fins el centre ubicat a Tossa de Mar.

Un altre dels objectius de la desfilada és promoure la sensibilització de la ciutadania perquè tingui un tracte respectuós, correcte i sensible envers els animals. Es tracta també de recordar a tothom que l’adopció és millor que la compra, que s’entengui que un gos no és una joguina, sinó un ésser viu que necessita atencions i afecte, que depèn totalment dels seus amos i mestresses.

En motiu de la Desfilada Solidària Canina l’adopció tenia un preu simbòlic de 100 euros per cobrir les despeses del microxip, les vacunes i l’esterilització, entre d’altres. Diem que el preu era simbòlic, perquè els diners després es recuperaven a través del lot de productes que es van lliurar amb l’adopció, així com amb un val de descompte de 100 euros en serveis veterinaris a la clínica. D’altra banda, per poder informar-se de tot el què calia sobre el procés d’adopció, hi havia un estand del Consell Comarcal de la Selva instal·lat al recinte on es va fer l’activitat.

Per fer possible la desfilada, un any més es va comptar amb la col·laboració de 40 voluntaris i voluntàries. Cadascun d’ells es va encarregar d’anar a buscar un gos al centre d’acollida de Tossa, dur-lo fins a Blanes i tenir cura d’ell durant tot el matí. També es va comptar amb la tasca d’un altre grup de voluntaris que periòdicament visiten la gossera de Tossa per atendre’ls.

La jornada es va tancar amb el sorteig de diversos obsequis. Val a dir que el 100% dels guanys que es van obtenir amb la venda dels números del sorteig han estat destinats als animals i que, per poder organitzar-ho, s’ha comptat amb el suport de diversos establiments: Restaurant Sa Lola, el Celler Sant Antoni, el Restaurant Can Tarranc, el Bar-Restaurant Berlín, Telepizza Blanes, Perfumeria Balliu, Magatzem Espai Ioga, i el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu.

Data de realització: 10/31/2012 | Data de la darrera actualització: 10/31/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300