Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap efecte greu pel temporal de mar i pluja a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/31/2012 12:56:56 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cap efecte greu pel temporal de mar i pluja a Blanes.

Els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes no han hagut d’atendre cap incidència greu provocada pel temporal que ha estat afectant la població durant les darreres hores.

El temporal de mar, vent i pluja que porta afectant Blanes des de la tarda-vespre del passat dimarts, 30 d’octubre, no ha comportat cap incident greu a la població selvatana. Des que va començar l’episodi de mal temps, els efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes han estat especialment alerta davant la possibilitat d’haver d’atendre alguna emergència provocada per la pluja o l’estat de la mar.

temporal 1temporal 2
temporal 3temporal 4

En aquest sentit, dimecres a primera hora es confirmava des de la prefectura d’aquests serveis d’emergència que no s’ha registrat cap incidència greu. Les mateixes fonts han confirmat que aquest 31 d’octubre al migdia estava previst que es desactivés la situació de prealerta del pla Inuncat en previsió d’acumulació de pluja que afectava la Selva litoral. Per la seva banda, l’alerta de perill per l’estat de la mar, amb onades que poden arribar a superar els dos metres i mig d’alçada, continuarà encara activada.

Per últim, val a dir que durant les darreres 12 hores s’han recollit 63 litres per metre quadrat de pluja, segons dades facilitades per l’estació meteorològica del Jardí Botànic Marimurtra de Blanes a les 10 del matí d’avui dimecres.Data de realització: 10/31/2012 | Data de la darrera actualització: 06/17/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300