Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’esfondrament d’un mur provoca greus destrosses en tres vehicles al carrer Lleida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/14/2012 08:50:56 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutL’esfondrament d’un mur provoca greus destrosses en tres vehicles al carrer Lleida

La caiguda de la paret no va provocar cap ferit. Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes van tallar l’accés de vehicles i de vianants a la zona afectada preventivament per major seguretat

L’incident va tenir lloc aquest passat dilluns, 12 de novembre, a quarts de 7 del vespre. Quan faltaven pocs minuts per les 7 en punt, es va rebre una trucada a la Prefectura de la Policia Local i Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes alertant de l’incident que havia tingut lloc a un aparcament de vehicles a l’aire lliure situat a la cantonada dels carrers Lleida i Fe. Immediatament, s’hi van traslladar els efectius d’aquests cossos de seguretat a l’hora que es donava avís als Bombers de la Generalitat.

Arribats al lloc dels fets, els efectius de la Policia Local i Protecció Civil van poder comprovar com bona part del mur que limita l’aparcament de vehicles –que està al servei dels clients d’un supermercat que hi ha a la cantonada de l’altre costat de carrer- havia caigut sobre tres turismes que estaven estacionats a tocar del mur afectat, el que dóna al carrer Lleida. L’esfondrament del mur es va produir després que un usuari de l’aparcament estava fent una maniobra amb el seu vehicle a l’interior del recinte i, accidentalment, va topar contra un altre turisme que estava estacionat. Al seu temps, aquest segon vehicle va topar contra el mur, que va caure de sobte, afectant els tres turismes que estaven estacionats a l’exterior de l’aparcament.

Sortosament, en el moment de caure el mur –que va afectar gairebé 11 metres i mig del total de llargària que tenia- no hi havia cap vianant al perímetre, de manera que cap persona va resultar ferida. Segons han manifestat els veïns de l’aparcament, el mur que va caure ahir a la nit podria ser que presentés alguna esquerda. Efectius de la Policia Local i tècnics especialitzats emetran els informes corresponents per dirimir responsabilitats.

Mentre els efectius de la Policia Local i Protecció Civil van procedir a tallar l’accés de vehicles i vianants després d’acordonar la zona afectada per precaució, els Bombers de la Generalitat van fer una inspecció que va concloure que, per major seguretat, era necessària l’actuació de maquinària pesant per retirar la runa dels vehicles i poder treure’ls.

La retirada dels trossos de mur i dels vehicles, així com l’enderrocament de l’altra part del mur que limita l’aparcament s’ha fet aquest matí de dimarts amb l’ajuda d’una retroexcavadora i d’un camió-ploma.

Durant tota la nit de dilluns els efectius de la Policia Local de Blanes van estar patrullant periòdicament la zona afectada que s’ha deixat encerclada i protegida preventivament.
Data de realització: 11/14/2012 | Data de la darrera actualització: 12/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300