Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gran participació a la Ballada de Country Solidària per recollir joguines


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/16/2012 08:06:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Gran participació a la Ballada de Country Solidària per recollir joguines

L’Associació Country Blanes ha organitzat una activitat oberta a tothom que volgués aprendre i practicar balls. L’únic requisit per participar era portar una joguina per contribuir a la campanya de Creu Roja

La plaça dels Dies Feiners va ser l’escenari que va acollir diumenge passat de l’autèntica festa en què va esdevenir l’activitat. Un bon grapat de persones, algunes més avesades i d’altres no tant, van estar ballant country al so de cançons que, només de sentir-les, ja feien moure els peus per seguir el ritme. L’activitat, però, no només tenia com a finalitat passar una estona entretinguda, sinó que el seu objectiu era contribuir a la recollida de joguines que cada any, quan s’acosten les festes de Nadal, organitza Creu Roja.

La ballada solidària estava organitzada per l’Associació Country Sense Fronteres i el Cor Country. Aquí, el seu referent és l’Associació Country Blanes que fa 12 anys que –mai millor dit- està en dansa.

L’entitat blanenca ja fa quatre anys que col·labora amb la campanya de recollida de joguines de Creu Roja anant a participar a d’altres indrets on s’han concentrat per fer les ballades solidàries amb associacions d’arreu de Catalunya. En canvi, aquesta ha estat la primera vegada que s’ha fet la vetllada amb aquest objectiu a Blanes, i és que l’Associació Country Blanes ja ha protagonitzat jornades similars al municipi per d’altres finalitats solidàries, com per exemple per a la marató de TV-3 o bé per lluitar contra el càncer. Actualment l’entitat aplega una cinquantena de socis de totes les edats: des de canalla fins a jubilats. Les classes per aprendre a ballar les fa l’Associació Country Blanes tant al Centre Cívic de Cant Borell com al centre socio-cultural Carles Faust de la carretera de Lloret.Al llarg de la ballada de country solidària, que va començar a les 11 del matí i es va allargar fins a quarts de 3 del migdia, es van recollir força quantitat de joguines, que es van anar dipositant al costat de l’escenari. En total, es van arribar a ballar 42 peces, unes amb passos més fàcils i d’altres més elaborats. Sigui com sigui, el què si és segur és que els participants van passar una bona estona.Data de realització: 11/16/2012 | Data de la darrera actualització: 12/04/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300