Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Oberta Inscripció per a l'11è Curs Intensiu de Monitors en el Lleure Nadal 2012


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/21/2012 06:25:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

nou espai joveOberta Inscripció per a l'11è Curs Intensiu de Monitors en el Lleure Nadal 2012

La titulació possibilita el seus participants a desenvolupar feines relacionades amb l’educació en el lleure, com monitor de casals i colònies, o menjadors escolars, així com altres àmbits escolars o formatius i de l’oci en general

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes facilita des de fa onze anys la formació i l’accés a la titulació de monitor als i les joves del municipi ofertant un curs intensiu, que es dur a terme durant les vacances de Nadal perquè sigui compatible amb el calendari dels i les joves estudiants.

Aquesta titulació permet formar-se tant aquells joves que han fet una aposta personal per dedicar una part del seu temps lliure a educar infants i joves, com també els qui vulguin treballar de monitor de forma remunerada en casals d’estiu, esplais, colònies, campaments, tallers, etc. Cada vegada va guanyant més terreny la opció de treballar com a monitor de forma remunerada, i actualment es poden realitzar feines en diferents àmbits: l’escolar, l’educació en el lleure o en l’àmbit d’oci en general.

En la línia de continuar proporcionant aquesta formació en el municipi, l’Ajuntament de Blanes ha rebut una proposta de l’Escola de Lleure Batibull per organitzar el curs intensiu de monitors en el lleure aquestes festes de Nadal.

El curs de Monitor en el Lleure es farà els dies 27, 28, 29 i 31 de desembre i els dies 2, 3,4 i 5 de gener amb el mateix horari: de 9 a 14h i de 16 a 20h. El curs es completarà els dies 12 i 13 de gener amb l’estada a una casa de colònies, mentre que les classes teòriques-pràctiques es faran al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu (a l’avinguda de l’Estació, 70 nau 4).

El preu del curs és de 300 euros, que inclouen assegurança de responsabilitat civil i d’accident, material didàctic, estada en casa de colònies i seguiment tutorial. Val a dir que el curs només es realitzarà si formalitzen la inscripció un mínim de 20 alumnes.

Informació i Inscripcions Curs Monitor en el Lleure :

Lloc: Portal Jove, carrer Ample 11
Dies: del 19 de novembre al 21 de desembre
Horaris: de Dilluns a Divendres de 10 a 14 h
Dimarts i Dijous de 17 a 19.30 h
Data de realització: 11/21/2012 | Data de la darrera actualització: 12/04/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300