Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es reprèn la programació al Teatre després de les obres de reforma


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/27/2012 01:27:47 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesEs reprèn la programació al Teatre després de les obres de reforma

Durant les properes setmanes hi haurà les tradicionals actuacions de Nadal a càrrec de les entitats blanenques i a partir del 2013 la previsió és programar espectacles professionals completats amb activitats locals

Els treballs de reparació estructural que s’han estat fent durant els darrers mesos al Teatre de Blanes s’han acabat amb el repàs de pintura que s’ha fet a l’equipament cultural. A partir d’ara s’ha iniciat una nova etapa al Teatre.

De cara als propers dies –després que s’han allotjat alguns actes de campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya i una xerrada- s’han programat diversos espectacles per incloure les tradicionals activitats que s’ofereixen per aquestes dates a l’equipament cultural, a càrrec d’entitats locals de Blanes.

La primera actuació es farà aquest proper divendres, 30 de novembre, amb el Concert de Santa Cecília de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. A partir d’aquí, hi haurà dos espectacles infantils de Rialles Blanes, una nova edició de Dansa per la Marató de TV3, dues sessions de Pastors i Misteris i el tradicional Concert de Cap d’Any a càrrec de La VBella Banda.

A partir del 2013 està previst programar espectacles professionals i se seguirà potenciant encara més la projecció de les entitats locals del municipi en l’oferta cultural. De moment la gestió del teatre serà directa per part de l’Ajuntament de Blanes a l’espera de tancar un possible acord amb l’Ajuntament de Lloret de Mar per fer una programació conjunta perquè hi hagi una oferta cultural complementària entre les dues poblacions.

Programació Teatre de Blanes :

  • 30 de Novembre: Concert de Santa Cecília amb la Banda i Cobla
           del Col·legi Santa Maria
  • 02 de Desembre: La Bella Dorment de la Companyia Dreams Teatre
           de Rialles Blanes
  • 14 de Desembre: Dansa per la Marató de TV3 amb la participació
           de diverses entitats i escoles de dansa de Blanes
  • 16 de Desembre: Una Altra Carta als Reis de la Companyia Xip Xap
           de Rialles Blanes
  • 22 i 23 Desembre: Pastors i Misteris, de Pere Puig i Llensa a càrrec
           de diversos col·lectius i entitats de Blanes
  • 30 Desembre: Concert de Cap d’any amb La VBella Banda


Obres de Reforma

Les obres de reparació estructural que s’han estat fent al teatre els darrers mesos han comptat amb un pressupost de més de 63.000 € i el seu objectiu ha estat solucionar els problemes estructurals que patia l’edifici. Aquests danys es van agreujar especialment arran dels aiguats de la tardor del 2011 i que, entre d’altres conseqüències, van obligar a alterar la programació d’aquell trimestre.

Els treballs han consistit principalment en diverses actuacions de reparació de la coberta principal del teatre així com de la de l’escenari, on la pluja va causar majors danys la tardor de l’any passat. També s’ha fet un repàs dels desperfectes que s’han localitzat i s’han instal·lat “línies de vida”, és a dir: cordes de seguretat que van subjectades a un arnés per tenir un accés més fàcil a partir d’ara per fer el manteniment de la coberta.

També s’han aprofitat les obres per solucionar d’altres problemes que s’han detectat com, per exemple, el deteriorament en algunes zones de la coberta per la presència d’aus, o bé la instal·lació d’un nou baixant exterior. Les actuacions principals que s’han dut a terme han estat les següents :

BADALOT ESCENARI
  - Extracció de les plaques de coberta
  - Nova coberta de planxa d’alumini 13 m2
  - Tractament de perfils laminats deteriorats i d’elements d’acer.
  - Segellat de juntes entre vidre i acer i pintat de finestres d’acer.

COBERTA PRINCIPAL
  - Implantació d’un sistema de seguretat que elimini el risc de caiguda durant els treballs en alçada, de manteniment o altres; les línies de vida.
  - Repàs del segellat de totes les canals així com neteja de les mateixes.
  - Substitució de colzes i trams malmesos dels baixants a façana.
  - Instal·lació sistema de control anti-aus amb una banda de policarbonat amb 4 fileres de pues d’acer inoxidable.

NUCLI SERVEIS
  - Enderroc del sostre superior i càrrega manual de la runa generada.
  - Impermeabilització de la superfície horitzontal.
  - Col·locació de barana – passamà de protecció al perímetre.
  - Extracció i reposició d’arrebossat en mal estat de les façanes del volum i pintat posterior.


Data de realització: 11/27/2012 | Data de la darrera actualització: 11/29/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300