Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya Solidària de Nadal "Que la crisi... no li prengui la il·lusió!"


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2012 01:43:01 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya Solidària de Nadal "Que la crisi... no li prengui la il·lusió!"

L’objectiu de la campanya, que s’organitza conjuntament amb Càritas, és que cap nen es quedi sense bicicleta el dia de Reis.

L’empresa de ciclisme de Blanes Freebike ha iniciat un any més una campanya solidària amb l’objectiu de repartir bicicletes als nois i noies perquè no els falti aquest preuat regal el dia de Reis. La campanya l’està fent amb la col·laboració de Càritas i es presenta amb el lema “Que la crisi no li prengui la il·lusió”, ja que del què es tracta és de lliurar bicicletes a les famílies més necessitades.

Per poder posar en marxa la campanya, Freebike promou una recollida de bicicletes d’aquelles que ja estan sense usar, que amb el pas dels anys han anat quedat arraconades. L’empresa blanenca destinarà el 2% de les vendes nadalenques a adquirir els recanvis i peces que es necessitin substituir, amb l’objectiu de poder arranjar les bicicletes recollides perquè arribin als infants en perfecte estat de funcionament.

Per aquest motiu, si es vol contribuir a la campanya solidària es pot fer portant les bicicletes que ja no es fan servir al taller de Freebike (carrer Del Bosc 4-6, baixos de Blanes) abans del 3 de gener. Allà, els mecànics les arreglaran i les posaran a punt per poder-les lliurar.

D’altra banda, enguany també es faran dues jornades especials per recollir bicicletes a la plaça dels Dies Feiners els dies 8 i 15 de desembre de 17’30 a 20’30h.

Aquelles famílies que vulguin ser beneficiaris d’aquestes bicicletes i que tinguin fills d’edats compreses entre els 4 i els 12 anys, han de posar-se en contacte amb Càritas Blanes, a través del telèfon 972 352 572, ja que serà aquesta ONG la que s’encarregarà de fer la selecció dels candidats.


Flyer.jpgFlyer2-5.jpgnota premsa.docx


Data de realització: 12/04/2012 | Data de la darrera actualització: 12/04/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300