Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Escola de Dansa Daina recull més de 2.000 € per a la Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/11/2012 01:54:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Escola de Dansa Daina recull més de 2.000 € per a la Marató de TV3

Més de 200 ballarins i ballarines de Blanes i d’altres poblacions van participar diumenge passat al festival “Dansa per la Marató” que es va omplir totes les localitats del Teatre.

El teatre de Blanes va acollir diumenge passat una nova edició del festival Dansa per la Marató que un any més ha organitzat l’Escola de Dansa Daina de Blanes per recollir diners per a la coneguda gala benèfica de Televisió de Catalunya.

Enguany ha estat la novena edició d’un esdeveniment que fa 9 anys es va decidir organitzar des d’aquesta escola de dansa perquè llavors, a l’igual que aquest 2012, la Marató de TV3 estava dedicada a recollir fons per a la investigació del càncer. Tal i com explica Alba Ponsdomènech, de l’Escola de Dansa Daina, el motiu va ser que la mare d’una de les alumnes va patir càncer, i això va motivar a tothom a contribuir recollint diners per la Marató.

dansa per la marato 0dansa per la marato 1dansa per la marato 2dansa per la marato 3dansa per la marato 4dansa per la marato 5dansa per la marato 6dansa per la marato 7dansa per la marato 8dansa per la marato 9dansa per la marato 10Èxit de participants i de públic assistent

Més de 200 ballarins i ballarines d’escoles de dansa i entitats culturals tant de Blanes com d’altres poblacions van participar a la vetllada, que va allargar-se durant poc més de dues hores i que va omplir totes les localitats del Teatre.

L’Escola de Dansa Daina va recollir més de 2.000 euros amb la venda d’entrades al preu de 6 euros cadascuna. En aquest sentit el balanç que fan de tots aquests anys és molt positiu, tant pel que fa a les entitats i escoles que han participat com pel nombre de públic assistent.


Al llarg del festival d’aquest 2012 van anar actuant dalt l’escenari 14 escoles de dansa i entitats culturals locals i foranies. Pel que fa a les de Blanes, precisament els primers en actuar van ser els membres de l’esbart dansaire Joaquim Ruyra. També ho van fer al llarg de la tarda els nois i noies de l’Escola de Dansa Daina, així com de les escoles de dansa Esclat i Míriam Beltran; la Casa de Andalucía; Elite Sport i una de les novetats d’enguany, l’Associació Country Blanes.

En total es van oferir vint actuacions que van configurar un complet espectacle de dansa per a tots els gustos: ballet clàssic, hip-hop, jazz, funky, aires celtes, contemporani, rock....

Una vegada més, doncs, el festival Dansa per la Marató va ser una manera d’unir en un sol esdeveniment poder aportar un petit gra de sorra per a una bona causa i assistir a un espectacle que, tal i com van certificar els nombrosos aplaudiments, va complaure força al públic assistent.Data de realització: 12/11/2012 | Data de la darrera actualització: 12/11/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300