Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acte de Reconeixement a veterans treballadors de l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/21/2012 06:12:30 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acte de Reconeixement a veterans treballadors de l’Ajuntament de Blanes

S’han homenatjat vuit persones que han complert els 25 anys de servei al consistori blanenc i dues altres que s’han jubilat durant aquest any

La sala de plens de l’Ajuntament de Blanes ha allotjat aquest divendres, 21 de desembre, l’acte de reconeixement a les persones que s’han jubilat durant aquest 2012, així com aquelles que porten 25 anys treballant en aquesta institució.

L’acte, senzill però emotiu sobretot pels seus protagonistes, l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, acompanyat per regidors i regidores de l’Ajuntament. També ha comptat amb la participació de companys de feina dels homenatjats, que s’han volgut sumar amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació.

Les vuit persones que enguany han complert els 25 anys de servei són: Joaquim Aragonès, Joana Jiménez, Susanna León, Aurora Mena, Núria Soler, Joan Carles Soto, Francisco Torralba i Anna Ma Valls. A tots ells se’ls ha lliurat com obsequi un pin que reprodueix la silueta de Sant Joan i el convent.

Per la seva banda, els dos treballadors que s’han jubilat enguany són Montserrat Orench i Antonio García, que han rebut com a reconeixement una reproducció de la façana principal de l’Ajuntament de Blanes. Donat que alguns dels homenatjats no han assistit a l’acte de reconeixement, properament està previst fer-los arribar els obsequis.


Data de realització: 12/21/2012 | Data de la darrera actualització: 01/02/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300