Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Concert de Nadal a Blanes amb la Banda del Col·legi Santa Maria


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/24/2012 01:17:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Concert de Nadal a Blanes amb la Banda del Col·legi Santa Maria

Un nombrós públic va assistir a la tradicional actuació que va oferir la formació musical el passat diumenge, 23 de desembre, a la plaça dels Dies Feiners.

foto concertLa tradició musical amb què compta Blanes es gaudeix al llarg de tot l’any a través de diversos esdeveniments però, per Nadal, n’hi ha alguns que evidencien més aquestes arrels. Un d’ells és el tradicional “Concert de Nadal” que des de fa uns quants anys no falta mai a la seva cita nadalenca, i que enguany van tornar a oferir els membres de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.

El concert, com sol ser habitual, no només el va poder gaudir el nombrós públic que es va congregar a la plaça dels Dies Feiners diumenge passat, 23 de desembre, sinó també els mateixos músics que dirigeix Jordi Sacristán.

El repertori que van oferir diumenge passat és el mateix que han estat treballant al llarg de tot un any i, en aquest sentit, tal i com explica el director de la formació, el concert de Nadal significa també el tancament d’un cicle: “Cada any treballem un repertori diferent, dissenyo una nova programació per tot l’any que inclou diferents estils i una dificultat tècnica que posa a prova els músics. De fet, aquest concert serà el darrer en què oferirem aquest repertori que ja es va tocar al “Concert de Santa Cecília” i l’any vinent serà el torn d’un altre”

foto assistents al concertEl concert de Nadal es va encetar amb el pasdoble de concert Suspiros de España, seguit per una selecció de fragments de sarsueles i per la interpretació de la cançó francesa Les fulles mortes, que han fet coneguda veus com ara Ives Montand o Marina Rossell.

Encara més coneguda era la peça que es va oferir tot seguit, la marxa del Colonel Bogey, que pertany a la banda sonora d’El pont sobre el riu Kwai. El concert va continuar amb la melangiosa cançó Autum Leaves i una selecció de peces que va fer conegudes el genial Louis Armstrong, un apartat que es presentava precisament sota el títol Satchmo!, un tribut a Louis Armstrong. La sardana Somni i una selecció de Nadales va posar punt i final a l’esdeveniment musical d’un matí de diumenge especialment concorregut per les agradables temperatures que es van poder gaudir.


Data de realització: 12/24/2012 | Data de la darrera actualització: 01/02/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300