Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

RÓdio Blanes recull 322 kg d’aliments per CÓritas a la Jornada SolidÓria


CamÝ de tornada


Men˙ principalNoticia publicada a la web el 12/24/2012 01:25:07 PM
ATENCIË: pot incloure informaciˇ no actualitzada !

RÓdio Blanes recull 322 kg d’aliments per CÓritas a la Jornada SolidÓria

Els colĚlaboradors dels espais de rÓdio de l’emissora municipal de l’Ajuntament de Blanes van oferir una programaciˇ especial durant tot el dissabte 22 de desembre

RÓdio Blanes, l’emissora municipal de l’Ajuntament de Blanes, va celebrar dissabte passat 22 de desembre una Jornada SolidÓria de recollida d’aliments intensiva per fer-los arribar a CÓritas.

En total, RÓdio Blanes va aconseguir recollir 322 quilos d’aliments que al llarg de tota la jornada van anar a portar a la seu de l’emissora municipal els oients i ciutadans que van voler contribuir a la recapta extraordinÓria. Els productes que s’han recollit sˇn principalment llet, llegum, llegum seca, arr˛s, conserves de peix i sucre per atendre les necessitats bÓsiques d’una famÝlia.

foto recollidaLa Jornada SolidÓria es va organitzar sota el lema El poc que puguis aportar Ús molt i val a dir que, des del moment en quŔ es va comenšar a saber que es posaria en marxa el 22 de desembre, van ser molts els oients de RÓdio Blanes els que dies abans van comenšar a acudir a les seves dependŔncies per anar fent donacions. La idea de fer la recapte d’aliments va sorgir d’Antonio MartÝn, responsable del programa RaÝces a l’emissora de Blanes.

Al llarg de tot el dissabte, RÓdio Blanes va oferir una programaciˇ especial intensiva amb la participaciˇ dels colĚlaboradors que s’encarreguen de la conducciˇ dels espais radiof˛nics de l’emissora. El tret de sortida de la Jornada SolidÓria es va donar a les 9 del matÝ amb el programa RaÝces –que s’ofereix habitualment els matins de dissabte de 9 a 12 del migdia- i durant la seva emissiˇ tambÚ es va fer un seguiment del sorteig de la loteria de Nadal per anar donant a conŔixer els n˙meros guanyadors dels principals premis.

Un cop va acabar el sorteig de loteria, la programaciˇ va incloure l’emissiˇ de l’obra de teatre radiof˛nic L’altra cara de la lluna, una peša de tall c˛mic que van interpretar els integrants del Grup de Teatre Radiof˛nic de RÓdio Blanes, que emeten el darrer divendres de cada mes

Posteriorment, tambÚ es va oferir un recital de poesia dedicada al Nadal –a cÓrrec de l’equip de l’espai Plouen Lletres, que s’emet les tardes dels dilluns- i continguts especials dels programes La Bullanga –que s’ofereix habitualment divendres a la nit-; Ones de l’Espai Exterior –que s’emet dimarts a la nit-; M˙siques del Mˇn, Engega’t, Cubata Rock i Heavy on The Rocks –tres espais que ja formen part de la programaciˇ habitual dissabtes a la tarda- i So dels Temps, que s’emet dijous a la nit.

Finalment, la Jornada SolidÓria va tancar-se a les 8 de la nit, amb el lliurament de tot el material recollit al president de CÓritas Blanes, Salvador Serres, a cÓrrec de la directora de RÓdio Blanes, Joanna FernÓndez, acompanyada de tots els colĚlaboradors i voluntaris que van fer possible que l’experiŔncia, que s’ha endegat per primera vegada, hagi estat tot un Ŕxit.


Data de realitzaciˇ: 12/24/2012 | Data de la darrera actualitzaciˇ: 12/24/2012

© Ajuntament de Blanes | Protecciˇ de dades | AvÝs Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes TelŔfon: 972 379 300 | Informaciˇ

Inici de la pÓgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | TelŔfon: 972 379 300