Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Creu Roja recull un miler de joguines a la Campanya 2013.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/03/2013 02:42:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Creu Roja recull un miler de joguines a la Campanya 2013.

Aquest dijous s’han repartit els lots de joguines per a les 110 famílies de Blanes que es van acollir a la campanya, que l’assemblea de Blanes-Lloret-Tossa ha valorat molt positivament.

La seu de Creu Roja de l’Assemblea de Blanes-Lloret-Tossa ha estat aquests dies literalment envaïda per centenars de joguines, que estaven escampades per les tres plantes del local. Això és perquè aquests dies ha culminat la campanya d’aquest 2013 amb el repartiment dels lots a les famílies que van demanar acollir-s’hi a través de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes.

Tot i que la crisi econòmica està apretant molt darrerament i això fa minvar les butxaques de la immensa majoria, precisament aquest any la valoració que s’ha fet de la campanya és molt positiva, ja que s’han recollit al voltant d’un miler de joguines. Així ho explicava la responsable de la campanya de Creu roja, Estefanía Romero: “Estem molt contents perquè hem recollit moltes joguines aquest any, moltes més que l’any passat, sobretot aquests darrers dies, d’ençà que el dissabte 22 de desembre varem celebrar el “Dia de l’Infant” i el “Concert Jove”, per això estem molt agraïts”.

joguines 1joguines 2joguines 3joguines 4joguines 5

De fet cal dir que, de joguines i obsequis, se n’han seguit portant a la seu de Creu Roja de Blanes inclús aquest dijous, 3 de gener, quan s’ha fet el repartiment a les famílies de Blanes. Enguany s’han acollit a la campanya de joguines 110 famílies de Blanes -10 més que l’any passat-, 90 de Lloret i 7 de Tossa de Mar.

Cada família té entre 1 i 4 fills als quals s’han de preparar els lots amb joguines adequades per a cada edat. Per això, la tasca d’aquests darrers dies ha estat força laboriosa. Tal i com explica Estefanía Romero, abans que res s’ha hagut d’organitzar tot el material recollit i comprat per edats i pel tipus de joguina per muntar els lots de manera més adequada. En aquest sentit, val a dir que als lots no només hi havia joguines, sinó que també s’ha inclòs material escolar, que també és molt necessari per a la canalla.

A banda de la campanya de joguines, Creu Roja s’encarrega al llarg de l’any de lliurar a les famílies un altre tipus de material que la crisi també està fent escassejar a moltes llars: paquets per fer neteja domèstica i paquets amb bolquers i material d’higiene.

Després que el 3 de gener s’han repartit les joguines a les famílies de Blanes, Creu Roja farà el mateix amb les de Lloret el divendres dia 4 perquè del què es tracta és de poder fer realitat el lema de la campanya: apropar la il·lusió a tots els infants per aquestes dates.

Data de realització: 01/03/2013 | Data de la darrera actualització: 01/04/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300