Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La IA a Aula Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2013 08:43:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La IA a Aula Blanes

El proper dimarts 19 de febrer a les 20.00 h tindrà lloc la conferència “Intel·ligència artificial: Mites i realitats”


fotofrafía Josep Lluís ArcosEl proper dimarts 19 de febrer a les 20.00 h tindrà lloc la conferència “Intel·ligència artificial: Mites i realitats” a càrrec de l'investigador blanenc el Dr. Josep Lluís Arcos (UPC) a la sala Roberto Bolaño de la biblioteca comarcal de Blanes.

La Intel·ligència Artificial té com a objectiu el disseny de programes i sistemes intel·ligents. Atès que el que s'entén per "intel·ligència natural" no és un concepte fàcil de definir la xerrada repassarà els mites que hi ha al voltant de la idea de màquines intel·ligents i mostrarà fins on s'ha arribat i quins son els reptes de futur.

El ponent acostarà al disseny d'ordinadors capaços de raonar, d'aprendre de la seva pròpia experiència, o de prendre decisions de forma autònoma. A més d'un petit recorregut històric a partir del seu naixement oficial l'any 1956 i amb exemples d'ordinadors que juguen a escàs o que guanyen programes de televisió i de robots que juguen a futbol o de cotxes que condueixen sols.
Data de realització: 02/15/2013 | Data de la darrera actualització: 02/20/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300