Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit d’assistència a la darrera sessió de Nascuts per Llegir en anglès a la Biblioteca Comarcal.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2013 11:33:28 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit d’assistència a la darrera sessió de Nascuts per Llegir en anglès a la Biblioteca Comarcal.

Més de 150 persones –entre nens, familiars i acompanyants- van participar a l’activitat que es va fer dissabte passat amb la col·laboració de la llar d’infants “Els Peixets”.

Si habitualment l’activitat Nascuts per Llegir que s’allotja periòdicament a la Biblioteca Comarcal de Blanes ja compta regularment amb un èxit de participació assegurat, la darrera sessió que es va fer dissabte passat es pot dir que va superar expectatives. Més de 150 persones –entre nens i nenes, familiars i acompanyants- van omplir la sala d’actes Roberto Bolaño de l’equipament cultural per assistir-hi.

En aquesta ocasió es tractava d’una experiència diferent a l’habitual, ja que el conte que es va oferir, The Pirates, es va narrar en anglès. Això és perquè la sessió formava part del programa Kids & Tales, que promociona l’ús de l’anglès des de l’inici de l’escolarització de la canalla. Per poder dur a terme aquesta iniciativa, la Biblioteca Comarcal compta amb la col·laboració de la llar d’infants Els Peixets de Blanes, que és qui s’encarrega de coordinar l’activitat d’acord amb l’equipament municipal.

Aquesta és la quarta vegada que s’ha fet una sessió de contes en anglès dins el cicle del Nascuts per Llegir, que està adreçat a nens i nenes que tinguin de 0 a 3 anys d’edat acompanyats dels seus pares. D’altra banda, també val a dir que aquesta darrera sessió també ha tingut com a novetat que, a diferència de les que es fan habitualment entre setmana, es va programar dissabte al matí. La directora de la Biblioteca Comarcal, Gemma Ciuró, ha qualificat l’experiència com d’èxit total, ja que la participació va ser inclús més abundant del què és habitualment en dies laborables.

Nascuts per Llegir és una activitat que es va posar en marxa el novembre de l’any 2005 amb l’objectiu de promoure el gust per la lectura als infants des del primer any de vida. Des de llavors, ja ha arribat a comptar amb un total de 280 famílies que hi han participat i actualment es programa un cop al mes.

La propera sessió de Nascuts per Llegir tindrà lloc el divendres 15 de març a dos quarts d’onze del matí, quan s’oferirà Contes de la Lluna, a càrrec de Clara Ribatallada. Abans, però, la propera activitat adreçada a la canalla que s’organitzarà a la Biblioteca Comarcal ens emplaça aquest proper divendres 1 de març a les sis de la tarda. Serà llavors quan es farà una nova sessió d’un altre cicle, L’hora del conte, que oferirà Pinta’m un conte: a la recerca de la Posidònia perduda, amb Disdungat i la Universitat de Barcelona.
Data de realització: 02/26/2013 | Data de la darrera actualització: 03/01/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300