Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva acull diumenge XXII Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics-ACELL.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2013 10:00:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva acull diumenge XXII Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics-ACELL.

Aquest és el segon any consecutiu en què Blanes acull aquesta competició, una de les més multitudinàries de l’esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament.

Aquesta competició, una de les més multitudinàries de la temporada esportiva de la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esport per a Disminuïts Psíquics) aplegarà diumenge vinent a la Ciutat Esportiva de Blanes prop de 500 jugadors i jugadores de 33 clubs d’arreu de Catalunya.

Segons el coordinador territorial a Girona de la Federació ACELL, José Miguel Esteller, aquest és un dels esports que mou més seguidors: “La participació es manté com a les últimes edicions. El bàsquet és una de les disciplines que arrossega més aficionats i aquesta bona acollida es deu, en part, a l’existència d’una lliga catalana molt potent que motiva, que ajuda a fer pinya i que aporta molta emoció i tensió esportiva”. En aquest sentit, l’altre esport d’Special Olympics-ACELL que està igualat amb el bàsquet en nombre aproximat de jugadors i jugadores, és el futbol.

Entre el total de 53 equips que participen en aquesta nova edició del campionat català cal destacar la presència de representants gironins i locals. Així, hi haurà el Club Esportiu El Vilar de Blanes, els amfitrions, que participaran amb 2 equips diferents; la Fundació Montilivi i el Club de Bàsquet Ramon Noguera. Pel que fa a la resta d’equips, 40 pertanyen a la demarcació de Barcelona, 6 a Tarragona, 2 a Lleida i 1 prové de Special Olympics Andorra.

El 22è Campionat de Catalunya de bàsquet Special Olympics-ACELL, que s’allotjarà a la Ciutat Esportiva de Blanes diumenge vinent 17 de març de 2013, es disputarà a partir de les 10 del matí, mentre que a les 17’45 h està previst que es faci el lliurament de trofeus i medalles, un acte que encapçalaran l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el president de la Federació Catalana per a Disminuïts Psíquics, Francesc Martínez de Foix.
Data de realització: 03/15/2013 | Data de la darrera actualització: 03/15/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300