Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Grup Fondistes Blanes: 25 anys fent córrer el nom de Blanes molt lluny.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/20/2013 11:39:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Grup Fondistes Blanes: 25 anys fent córrer el nom de Blanes molt lluny.

En motiu d’haver complert els 25 anys de vida, l’entitat blanenca ha organitzat una exposició que es podrà visitar fins el proper dissabte 23 de març a la sala municipal García Tornel.

El Grup Fondistes Blanes celebra enguany el seu primer quart de segle de vida i, per festejar-ho, ha organitzat una exposició que es podrà visitar fins el proper 23 de març a la sala municipal García Tornel del carrer ample. Es tracta d’una retrospectiva pels 25 anys d’història que repassa els moments més destacats a través de diversos elements.

A la primera part de la mostra hi ha un recull fotogràfic de la història de l’entitat seguida pel que ha estat des del seu principi el seu buc insígnia, la Cursa Mar i Murtra que precisament va marcar la gènesi de l’entitat. La prova esportiva és on anualment hi aboquen més esforços i dedicació els membres del Grup Fondistes, havent arribat a aconseguir una participació mitjana d’uns 1.200 corredors.

expo fondistes 1expo fondistes 2expo fondistes 3expo fondistes 4expo fondistes 6expo fondistes 7expo fondistes 8expo fondistes 9expo fondistes 10expo fondistes 11expo fondistes 12expo fondistes 13expo fondistes 14expo fondistes 15expo fondistes 16expo fondistes 17expo fondistes 18expo fondistes 19expo fondistes 20expo fondistes 22

Trofeus, samarretes, dorsals i, sobretot, la il·lusió i l’esforç que han esmerçat els membres del Grup Fondistes Blanes és el què es pot veure copçat a través del profús material que hi ha exposat. També es pot apreciar un mapa mundi que indica mitjançant banderoles tots els indrets on algun membre de l’entitat ha anat algun cop a córrer-hi una cursa, una marató o una travessa.

I és que si alguna cosa tenen els membres del Grup Fondistes Blanes és que són molt actius, però també molt oberts a noves experiències i a col·laborar amb altres esdeveniments, com per exemple amb la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, que organitzen a l’estiu de manera conjunta amb l’Ajuntament de Blanes.

A l’exposició també es recull una mostra de la publicació que van editar durant prop de 16 anys, la revista “Es Bufec”, així com un racó on es pot veure un audiovisual amb fotografies i vídeos dels 25 anys dels fondistes. A la sala d’audiovisuals també s’ofereixen dues entrevistes que s’han enregistrat expressament per a la ocasió: la realitzada pel periodista blanenc Rafel Bagot al també periodista i corredor de fons Arcadi Alibés, així com la que fa Manel Padrós –membre del Grup Fondistes- a un dels fundadors de l’entitat, Josep Moran.

El què proposa el Grup Fondistes Blanes amb aquesta exposició, doncs, és un complert recorregut per 25 anys d’una entitat lligada a Blanes i que ha dut el seu nom lluny, molt lluny.

Data de realització: 03/20/2013 | Data de la darrera actualització: 03/20/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300