Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris de Blanes i rodalia a l’abril.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/03/2013 03:37:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris de Blanes i rodalia a l’abril.

Les sessions de formació tractaran sobre el codi de consum de Catalunya, la introducció pràctica a l’e-commerce, la promoció del negoci a les xarxes socials i el seu posicionament a internet.

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant aquest mes d’abril quatre càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència. La inscripció és gratuïta i totes quatre jornades s’allotjaran a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial).

Les sessions formatives tenen per objectiu intentar millorar, en la mesura del possible, la gestió i la competitivitat de les empreses. La primera d’elles, que tindrà lloc el dia 9, tractarà sobre el codi de consum de Catalunya, en especial els drets i deures tant de les empreses com dels seus clients. Dos dies més tard, el dia 11, s’ha programat una sessió per fer una introducció pràctica a l’e-commerce, és a dir; la venda de productes a través de la xarxa.

Les tercera jornada que tindrà lloc el dia 24 tractarà sobre la promoció del negoci a través de les xarxes socials i, per últim, la darrera sessió del mes d’abril que es farà el dia 29 servirà per alliçonar sobre el posicionament del negoci a través de la xarxa per millorar la seva competència i que aparegui als motors de recerca.

Les inscripcions per participar a les càpsules formatives –que, com dèiem, són gratuïtes- es poden fer a través d’aquest enllaç de la web de l’Ajuntament: http://blanespromocio.cat/web/index.php/capsules-formatives . D’altra banda, per a obtenir més informació cal adreçar-se al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.net


Càpsula Formativa 1:
EL CODI DE CONSUM DE CATALUNYA: DRETS I DEURES DE LES EMPRESES I ELS SEUS CLIENTS
Contingut: Què és el "dret d'admissió"? I el "dret de desestiment"? Com funcionen els "fulls de reclamació"? Com hem d'actuar davant de la queixa d'un client? Com ha de ser l'etiquetatge dels productes? Com s'han de fer les rebaixes? Estan regulades? Un advocat especialitzat explicarà quins drets i obligacions tenim respecte als nostres clients i també quins drets i obligacions tenen els clients respecte a nosaltres.
Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Data: Dimarts 9 d'abril de 2013
Horari: De 19.00 a 20.30 h


Càpsula Formativa 2:
INTRODUCCIÓ PRÀCTICA A L'E-COMMERCE (com iniciar-se en la venda de productes a internet)
Contingut: Com funciona un web de venda de productes per dins? Quin nivell de coneixements d'informàtica he de tenir per poder gestionar-la? Quines opcions hi ha a l'hora de crear un web propi? Com he d'organitzar l'atenció al client, el magatzem i el transport? Com puc promocionar el meu web? Quins requisits he de complir segons la Llei de Comerç Electrònic (LSSI) i la Llei de Protecció de Dades (LOPD) a l'hora de promocionar el meu web? A part de resoldre totes aquestes qüestions, també s'oferiran recursos i bibliografia consultable.
Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Data: Dijous 11 d'abril de 2013
Horari: De 9:30 a 13:30


Càpsula Formativa 3:
COM PROMOCIONAR EL MEU NEGOCI A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS
Contingut: Quines són les xarxes socials més convenients per al meu tipus de negoci? Com les he d'utilitzar per a que siguin més eficaces? Com s'utilitzen de manera professional? Aprèn a usar les xarxes socials per a promocionar eficientment el teu negoci.
Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Data: Dimecres 24 d'abril de 2013
Horari: De 12:00 a 13:30


Càpsula Formativa 4:
EL MEU NEGOCI APAREIX A INTERNET? I, SI APAREIX, QUÈ ES DIU DEL MEU NEGOCI?
Contingut: Quin posicionament té el meu negoci als motors de recerca a Internet? I la meva competència? Com puc millorar el meu posicionament a Internet? Cal que tingui web per a promocionar el meu negoci? Què diu la gent a les xarxes socials, blogs i fòrums sobre el meu negoci? I què diuen de la meva competència? Aprèn a utilitzar eines i recursos que et permetran obtenir tota aquesta informació.
Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Dimarts: Dilluns 29 d'abril de 2013
Horari: De 12:00 a 13:30
Data de realització: 04/03/2013 | Data de la darrera actualització: 04/05/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300