Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Michael Parra arrenca amb força una nova temporada


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2013 07:13:06 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Michael Parra arrenca amb força una nova temporada

El jove motorista blanenc ha encetat el 2013 començant per a munt, ja que ha aconseguit fer pole i podi al Campionat del Mediterrani

Bona arrencada de la temporada 2013 la que ha tingut el jove motorista blanenc Michael Parra, que tot just va començar a rodar diumenge passat, 31 de març. Ho va fer al Campionat del Mediterrani de velocitat, on va aconseguir la primera posició pujant a podi, així com la pole.Michael Parra va competir en aquest campionat defensant els colors de l’equip Motorgas de Manresa, l’equip RMU Motos de l’estat espanyol. La propera que li espera serà d’aquí a dues setmanes, el 21 d’abril, quan rodarà a la Copa d’Espanya de velocitat. En aquesta propera ocasió Michael Parra correrà amb l’equip Monlau Competicion, ja que aquesta temporada el motorista té previst participar en dues competicions (el Campionat del Mediterrani i la Copa d’Espanya) amb dos equips també diferents.La temporada passada Michael Parra va tancar-la al tercer lloc del rànquing, després que tot just va ser l’any 2012 quan va debutar al Campionat del Mediterrani de velocitat en la categoria de 80 cc.


Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/12/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300