Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aspronis i Dismofer signen un conveni per donar feina a persones amb discapacitat intel·lectual


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/08/2013 11:57:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aspronis i Dismofer signen un conveni per donar feina a persones amb discapacitat intel·lectual

El conveni de col·laboració s’ha signat amb l’empresari blanenc José Barriga, que gestiona les franquícies “Unipost” i “Envialia” a Blanes

El passat divendres 5 d’abril va tenir lloc la signatura d’un conveni de col·laboració que significa un nou impuls per afavorir la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DIC) de Blanes i la seva àrea d’influència. Més concretament, el conveni el va signar la direcció d’El Vilar (del grup de la Fundació Aspronis) i el propietari de Dismofer, l’empresa que gestiona les franquícies d’Unipost i Envialia a Blanes. El conveni el van signar Francesc Durà, gerent d’Aspronis, i l’empresari blanenc José Barriga, propietari de Dismofer.

Mitjançant aquest conveni, es fa palès el compromís de l’empresari blanenc d’encarregar feines de manipulació o de contractar persones amb DID per a la seva empresa. En quest sentit, es tracta d’una aposta que fa Dismofer per incloure criteris de gestió amb responsabilitat social en els seus serveis: contribuir a la inserció de persones amb risc d’exclusió i posar en valor, en aquest cas, la feina de persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca.

En el moment de la signatura del conveni, José Barriga va encoratjar d’altres empresaris de l’àmbit d’actuació d’Aspronis perquè duguin a terme accions com les que ha emprès perquè serveixin per donar oportunitats laborals a persones amb DID comptant amb l’entitat de referència que les atén. Aquest darrer aspecte es considera essencial per donar els suports necessaris que garanteixin tant el bon desenvolupament de la feina com el benestar de les persones que les duen a terme.

El Grup Aspronis dóna servei a més de 300 usuaris i les seves famílies, 117 de les quals són treballadors amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball El Vilar. L’entitat també compta amb un servei d’inserció a l’empresa ordinària que ha aconseguir 45 insercions amb èxit des de 2008.


Data de realització: 04/08/2013 | Data de la darrera actualització: 04/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300