Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 1.200 persones a la jornada de sensibilització de les Escoles Bressol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2013 11:36:11 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 1.200 persones a la jornada de sensibilització de les Escoles Bressol

Es va fer difusió dels serveis educatius que fan aquests centres municipals com a complement a les jornades de portes obertes d’aquesta setmana i a la preinscripció del 6 al 17 de maig

La jornada de sensibilització de les Escoles Bressol Municipals que va tenir lloc aquest passat diumenge al passeig de Mar, davant del Banc dels Músics, ha estat qualificada per l’organització com d’èxit total, ja que es calcula que al llarg de tot el matí (des de les 10 i fins les 14 del migdia) van assistir-hi unes 1.200 persones. Les Escoles Bressol Municipals i el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes van organitzar aquesta jornada amb l’objectiu de donar a conèixer a totes aquelles persones interessades, i en especial als pares i mares que vulguin matricular llurs fills, la tasca educativa que es realitzen diàriament als centres amb els infants i familiars.

Amb aquest objectiu, es van instal·lar 4 carpes, una per a cada centre i una quarta que incloïa una petita mostra del material de psicomotricitat de les escoles bressol, com ara un túnel per on podien passar els nens i nenes, peces de fusta de grans dimensions perquè juguessin o bé un paracaigudes de colors. També hi havia àlbums de fotos de les activitats diàries perquè els pares i mares poguessin conèixer-les, així com una petita mostra del projecte pedagògic de les escoles bressol municipals i la informació sobre horaris i preus de cada centre per al proper any, que seran els mateixos que hi ha hagut durant aquest curs 2012-2013.

Pel que fa a les altres tres carpes, la de l’Escola Bressol de La Plantera tenia un centre d’interès inspirat en la temàtica de Sant Jordi, de manera que els nens i nenes acompanyats de llurs pares que van assistir-hi podien elaborar un punt de llibre, disfressar-se de personatges de la llegenda de Sant Jordi, pintar en un mural o bé fer una rosa de paper. A la carpa de l’Escola Bressol de Can Borell la canalla va poder experimentar amb l’alimentació amb gelatina, material de diferents textures (sucre, pasta, xocolata, etc) o bé fer un pinxo de fruita. Per últim, a la carpa de l’Escola Bressol de Ca la Guidó es podien fer bombolles de sabó i fer ampolles de plàstic de colors amb material divers.

El què es volia aconseguir era que la jornada fos un espai de trobada on es pogués experimentar, preguntar i conèixer de més a prop la tasca que es desenvolupa en aquests centres educatius de la mà dels professionals que en tenen cura, un objectiu que es considera assolit plenament.


Jornades de Portes Obertes i Preinscripcions pel Curs 2013-2014

Per completar tota la informació i resoldre els dubtes que encara puguin quedar, l’experiència d’aquest passat diumenge es completarà amb jornades de portes obertes que tindran lloc durant aquesta setmana: demà dimarts dia 16 es farà a l’Escola Bressol de Ca la Guidó de 17 a 19h; el dijous 18 d’abril a l’Escola Bressol de Can Borell de 18 a 20h i el dissabte dia 20 a l’Escola Bressol de La Plantera d’11 a 13h.

D’altra banda, del 6 al 17 de maig es podran fer les preinscripcions pel curs escolar 2013-2014 i el 27 de maig es farà la publicació de les llistes amb el barem, que s’exposaran a les Escoles Bressol, a la Casa de la Cultura (al carrer Jaume Arcelòs número 7) i a les dependències d’Educació de l’Ajuntament de Blanes (al carrer Ample número 11).

Al curs 2013-2014 hi haurà dues principals novetats a les Escoles Bressol Municipals de Blanes. La més destacada és que s’impartirà l’idioma anglès a tots tres centres, treballant sempre de forma lúdica motivant als nens i nenes perquè l’aprenentatge sigui el més didàctic possible. L’altra novetat pel curs vinent és que l’Escola Bressol de Ca la Guidó oferirà servei de menjador a tots aquelles persones que necessitin disposar-ne per llurs fills.
Data de realització: 04/15/2013 | Data de la darrera actualització: 04/22/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300