Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de sortida de la campanya de Sant Jordi a l’eix comercial Alt Ruyra de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2013 12:36:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tret de sortida de la campanya de Sant Jordi a l’eix comercial Alt Ruyra de Blanes

La campanya, que s’allargarà fins el 23 d’abril, compta amb la participació de 40 comerços de la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, els carrers Pep Ventura i Jaume I i la plaça Solidaritat

fotografiaEn la línia de les activitats de promoció que es van organitzar el passat mes d’octubre en aquest mateix eix comercial situat entre Mas Enlaire i el centre de Blanes, ara s’ha posat en marxa una altra campanya coincidint en aquest cas amb la diada de Sant Jordi. Per aquest motiu, des del passat dissabte dia 13 i fins el proper dimarts 23 d’abril, diversos establiments d’aquesta zona participen en una campanya que té com a leit motiv aquesta diada tant especial a Catalunya com és la de Sant Jordi i la llegenda que l’envolta del cavaller, el drac i la princesa.

L’eix central de la campanya consisteix en què la mainada podrà lliurar fins el 17 d’abril un dibuix de mida A4 inspirats en la llegenda de Sant Jordi a dos dels establiments adherits a la promoció: Ferreteria Ferblanda i Dietètica La Salut. Des del dia 18 i fins el 23 d’abril aquests dibuixos s’exposaran als aparadors de les botigues que participen a la campanya.

fotografiaVal a dir que tant a l’hora de lliurar el dibuix com d’exposar-ho als aparadors, els seus autors i autores tindran premi. Així, quan van a entregar els dibuixos, ja se’ls obsequia amb una bossa de llaminadura i també se’ls dona un número que identifica cada treball. El dia de Sant Jordi els autors dels dibuixos caldrà que identifiquin a quin establiment el tenen exposat a l’aparador i allí, amb el número que els hauran donat en el moment de lliurar les seves creacions, se’ls donarà un conte d’obsequi.

La campanya de promoció compta amb la participació de 40 comerços de la zona: la part alta de la Rambla Joaquim Ruyra, els carrers Pep Ventura i Jaume I i la plaça Solidaritat. Precisament aquests tres darrers vials són la novetat d’aquesta promoció pel que fa als establiments que s’han adherit, ja que a l’anterior campanya del mes d’octubre no van participar-hi.

D’altra banda, per contribuir a donar un aire més festívol a la campanya, coincidint amb el seu inici s’han penjat 40 banderoles de roba verdes amb motius de Sant Jordi, així com 40 banderoles vermelles que identifiquen cadascun dels establiments que participen a l’activitat promocional.

Coincidint amb el tret de sortida de la campanya que va tenir lloc el passat dissabte, es van instal·lar diverses taules al carrer perquè la mainada pogués fer els seus primers dibuixos i els comencés a lliurar. Val a dir que per facilitar-los la feina, els joves artistes disposaven del material cedit gratuïtament per un dels establiments que participen a la campanya, la botiga Carlin.

Data de realització: 04/15/2013 | Data de la darrera actualització: 04/16/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300