Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit absolut de l’Escola de Dansa Esclat de Blanes al Dance World Cup Spain.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/16/2013 10:45:44 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Èxit absolut de l’Escola de Dansa Esclat de Blanes al Dance World Cup Spain.

Els alumnes que integren el grup de dansa Escletxa han aconseguit 5 medalles d’or i 5 medalles de plata a la competició internacional de dansa disputada a Barcelona.

L’Escola de Dansa Esclat de Blanes s’ha apuntat un nou èxit, aquesta vegada a la primera edició de la Dance World Cup Spain, la fase nacional d’una competició internacional de dansa que es va disputar a Barcelona del 29 al 31 de març. Els alumnes de l’escola que integren el grup de dansa Escletxa van participar-hi en les modalitats de ballet clàssic, dansa contemporània i modern hip-hop.

L’alt nivell demostrat pels ballarins i ballarines els va permetre destacar en totes les modalitats en què van participar, aconseguint les màximes valoracions: cinc medalles d’or i cinc medalles de plata. També van obtenir dues beques per a cursos d’estiu i, com a regal afegit, un tractament de bellesa específic per a ballarines.

Les deu coreografies premiades s’han classificat per a la final mundial de la Dance World Cup que tindrà lloc a Brighton (Regne Unit) de l’1 al 6 de juliol. A més a més, una de les coreografies presentades a la competició de Barcelona també ha estat convidada a participar a la XVII Convocatoria Nacional de Danza Ciudad de Castellón que se celebrarà el 18 i 19 de maig.

Durant la competició celebrada a Barcelona, els ballarins i ballarines van poder assistir a classes amb reconeguts professors nacionals i internacionals. Desprès, els espectadors van pogut gaudir del seu art a l’escenari del Barcelona Teatre Musical, contagiant-se de l’estimació per la dansa que senten aquests joves artistes.

Data de realització: 04/16/2013 | Data de la darrera actualització: 04/16/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300