Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Campanya de promoció de llibreries i floristeries per Sant Jordi a Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/18/2013 11:31:51 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Campanya de promoció de llibreries i floristeries per Sant Jordi a Blanes.

L’Ajuntament i els establiments que venen llibres i roses han sumat esforços per promocionar els comerços i les activitats que es faran al municipi en motiu de Sant Jordi

L’Ajuntament de Blanes ha impulsat una campanya en motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi i, una vegada més, ha sumat esforços amb el sector comercial per promocionar en aquest cas els establiments que venen llibres i roses, el dos productes més característics d’aquesta jornada. Es tracta d’una nova iniciativa del consistori blanenc en la línia de la campanya que ja es va dur a terme durant les vacances de Setmana Santa.

La campanya de promoció inclou com a principal eix el disseny d’un díptic del qual s’han editat 8.000 exemplars i que inclou un mapa amb l’adreça i localització dels 8 establiments que hi participen. Es tracta de les llibreries Llibresca, Sant Jordi, Laia i Boutique de la Prensa; així com les floristeries La Camèlia, Flors Carmen, El Ficus i Flors Roser. El díptic s’ha distribuït a les escoles de Blanes, Oficines de Turisme, equipaments municipals, establiments comercials i espais públics.

Per donar un al·licient afegit a la campanya, l’Ajuntament també ha organitzat diverses activitats relacionades amb la diada de Sant Jordi que complementaran les que ja s’havien programat en motiu d’aquesta jornada. Una d’aquestes activitats afegides seran tres tallers adreçats al públic infantil que tindran com a principal novetat la seva descentralització respecte anteriors experiències.

Dissabte a la tarda es faran tallers infantils i jocs de cucanya perquè la canalla es faci màscares de drac, construeixi un tres en ratlla de fusta que enfronta dracs contra roses i un taller de xapes. Aquestes activitats, que es faran de 17 a 20h al passeig de Dintre, aniran a càrrec del grup Diverta.

Els altres dos tallers que s’han programat aniran a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa i proposaran a la mainada aprendre a fer punts de llibres, fer roses amb llaminadures o bé un taller de maquillatge, entre d’altres opcions. El primer dels tallers es farà el diumenge 21 d’abril al barri de La Plantera i el tercer l’endemà dilluns dia 22 al barri d’Els Pavos.


Activitats en motiu de la Diada de Sant Jordi

Des de fa molts anys, Blanes celebra amb especial intensitat la diada de Sant Jordi durant els dies anteriors i posteriors a aquesta jornada. Les activitats que s’organitzen al municipi de la Costa Brava compten sempre amb una elevada participació, i en especial determinats esdeveniments que ja han esdevingut tradicionals.

Tot això sense comptar les parades de venda de llibres i roses a càrrec d’entitats del municipi que a partir del cap de setmana vinent ja es podran veure a diferents indrets de Blanes i que augmentaran considerablement el 23 d’abril coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Respecte les activitats, una de les que ja està plenament consolidada és la 26ena edició del Concurs de Murals al Carrer, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril al passeig de la Mestrança i que aplega alumnes dels diferents centres escolars del municipi. L’endemà diumenge el concurs es completarà amb un espectacle d’animació infantil que inclourà el lliurament de premis als guanyadors.

A banda de les activitats que tindran lloc a l’aire lliure, la resta de la programació que s’ha elaborat a Blanes en motiu de Sant Jordi tindrà altres quatre escenaris: la Biblioteca Comarcal, Casa Saladrigas, la sala d’exposicions García-Tornel i el Teatre.

Així, serà a la Biblioteca Comarcal on dilluns vinent es farà una Revetlla de Sant Jordi, que consistirà en una sessió per a adults amb els Contes de Woody Allen, a càrrec de la companyia Va de Contes. També serà en aquest equipament cultural on el dia de Sant Jordi s’hi allotjaran dos actes: a les sis de la tarda una nova edició de L’Hora del Conte amb la companyia Bel Contes -que oferirà Sant Jordi i la princesa Pètal de Rosa. Història d’un cavaller enamorat-; i a les set del vespre es farà el lliurament de premis del concurs de punts de llibre que ha organitzat la Biblioteca Comarcal en motiu del seu desè aniversari.

Casa Saladrigas allotjarà la setmana vinent la inauguració d’una exposició col·lectiva de joves artistes amb l’objectiu de donar visibilitat als nous talents emergents i a partir de dissabte es podrà visitar a la sala municipal García-Tornel, l’exposició de la Colla de Diables Sa Forcanera per commemorar el 10è aniversari que compleixen enguany. Per últim, el Teatre de Blanes allotjarà el divendres 26 d’abril l’espectacle Escolten les llengües del món, les llengües que es parlen a Blanes, a càrrec dels alumnes de l’Oficina de Català.

http://www.blanes.cat/docweb/agenda-2013-04-santjordiData de realització: | Data de la darrera actualització: 04/18/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300