Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC i La Caixa donen 1.500 € a Càritas.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2013 10:14:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Caritas_BlauL’ABBC i La Caixa donen 1.500 € a Càritas.

L’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Obra Social de “la Caixa” han lliurat el donatiu Càritas Interparroquial Blanes pels seus projectes socials.

Els 1.500 euros lliurats s’han aconseguit amb la recaptació d’un euro per cada compra realitzada amb la Targeta Blanes Comerç durant un mes i mig, del 15 de desembre al 31 de gener. Amb aquesta campanya comercial solidària tothom que ha fet compres amb la Targeta Comerç ha contribuït per fer possible el donatiu. Només calia fer el pagament de les compres amb la targeta, ja que l’Obra Social de “la Caixa” ha assumit l’ import d’aquests ajuts.

El president de l’ABBC, Lluís Pascual, va explicar que aquesta acció ha servit per dinamitzar el comerç local amb una finalitat social. “Als comerciants no els costa res i, així, ajuden a les entitats blanenques”, va explicar. Per la seva banda, el president de Càritas, Salvador Serres, va agraïr tant als comerciants com a l’entitat bancària aquesta aportació i va puntualitzar: “Servirà per finançar diversos projectes per a la gent de Blanes. Sobretot es destinarà a adquirir cistelles de menjar per als més necessitats”.

El delegat a la Selva de “la Caixa”, Josep Fages, va comentar que l’objectiu de la Fundació d’aquesta entitat és col·laborar amb la societat i va apuntar: “per això en els darrers cinc anys no s’ha retallat el pressupost per l’Obra Social”. La campanya solidària ja fa anys que es porta a terme i en cada edició els comerciants trien una entitat sense ànim de lucre per entregar l’ajuda econòmica .

La iniciativa també s’ha desenvolupat a la majoria de municipis gironins on està funcionant la Targeta Comerç, que ha entregat un total de 40.000 euros.


Data de realització: 04/19/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300