Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Rotary Club Blanes patrocina dues beques de menjador per a escolars del municipi.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/19/2013 11:17:05 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rotary_logoEl Rotary Club Blanes patrocina dues beques de menjador per a escolars del municipi.

L’aportació es fa a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes, que s’encarrega de vehicular l’ajut econòmic per a les famílies més necessitades.

El Rotary Club Blanes Costa Brava Sud i l’Ajuntament de Blanes han impulsat conjuntament el patrocini de dues beques de menjador per a escolars del municipi que més ho necessiten. Per informar a l’alcalde de l’acord a què s’ha arribat, ahir van reunir al despatx d’alcaldia Jordi Masbernat en representació de l’entitat rotària; l’alcalde de Blanes, Josep Marigó; i la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo.

Segons aquest acord, el Rotary Club Blanes lliurarà l’import econòmic per poder cobrir els costos de dues beques de menjador durant tot el què resta de l’actual curs escolar 2012-2013 i l’Ajuntament farà tots els tràmits necessaris perquè sigui realitat. Des de fa quatre anys, el Rotary Club Blanes col·labora estretament amb les dues entitats de referència al municipi, Càritas i El Bon Samarità, fent aportacions d’aliments a través d’accions determinades. Una d’elles és la que du a terme la branca jove de l’entitat, Rotaract Club Es Portell, a través del Projecte Quilo, que consisteix a fer una recapta d’aliments a l’entrada d’un establiment comercial.

En aquest sentit, des del Rotary Club Blanes es reconeix la lloable tasca que fan aquestes dues ONG –Càritas i El Bon Samarità-, però també creuen que hi ha un altre col·lectiu en especial situació de risc a qui també cal arribar per cobrir les seves necessitats. Va ser justament per aquest motiu que va sorgir la idea de patrocinar dues beques de menjador per a escolars del municipi per garantir que, d’aquesta manera, hi haurà dos escolars que tindran garantit almenys un àpat al dia.

L’entitat rotària es va posar en contacte amb la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, per fer realitat el seu projecte i vehicular l’aportació econòmica per cobrir les despeses de menjador de dos escolars a través d’aquest departament de l’Ajuntament de Blanes. Són els professionals d’aquesta àrea de treball del consistori els qui s’han encarregat de triar les famílies més necessitades a qui aquest ajut pot ajudar millor i han fet tots els tràmits que fan falta.


Data de realització: 04/19/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300