Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 900 escolars participen al 26è Concurs de Murals al Carrer


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2013 04:33:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Més de 900 escolars participen al 26è Concurs de Murals al Carrer

L’acte més tradicional de Sant Jordi que se celebra a Blanes ha centrat l’activitat d’aquest matí juntament amb les primeres parades que s’han instal·lat al passeig a càrrec d’entitats locals

El programa d’activitats que es fan a Blanes en motiu de la Diada de Sant Jordi s’ha encetat avui al matí amb una nova edició del Concurs de Murals al Carrer, un dels actes més populars i tradicionals que se celebra des de fa 26 anys, organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament.

En l’edició d’aquest 2013 han participat més de 900 escolars -dividits en grups de 5 alumnes com a mínim- procedents dels centres educatius de primària del municipi i amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys. Els nois i noies participen en dues categories: la “A” del cicle mitjà d’educació primària (3r i 4t) i la “B”, amb alumnes del cicle superior d’educació primària (5è i 6è). Tots ells han disposat d’un total de 166 fustes de grans dimensions instal·lades al passeig de la Mestrança per fer la composició que han volgut, ja que la temàtica és lliure, de 10 a 13 h.

Per a l’organització del concurs, l’Ajuntament de Blanes ha comptat per segon any consecutiu amb la col·laboració de l’empresa Alpino, que ha cedit tant el material de pintura com els premis per als guanyadors del primer i segon premi de cadascuna de les dues categories. Els guanyadors d’aquesta nova edició es coneixeran demà diumenge en el decurs d’un acte que tindrà lloc a les 12 del migdia al Banc dels Músics del passeig de Mar. Abans, l’acte s’encetarà amb un espectacle d’animació infantil que anirà a càrrec del grup El pot petit.


Parades de Sant Jordi a càrrec de diverses entitats

Un altre punt d’interès relacionat amb la celebració de Sant Jordi que s’ha pogut veure aquest matí a Blanes han estat diverses parades a càrrec d’entitats locals que estaven instal·lades al passeig de Mar, a l’alçada del carrer Ample. Una d’elles era la que estava a càrrec de la junta local de Blanes l’Associació de lluita Contra el Càncer, que oferia informació sobre l’entitat i també aprofitava per recollir fons econòmics pels diversos serveis que ofereix venent llibres de segona mà.
Al seu costat hi havia l’associació Kedem, on també es podien comprar llibres de segona mà però, principalment, objectes d’artesania i objectes de regal. També hi havia roses de Sant Jordi per regalar de cara al a diada festiva que ens espera d’aquí a poc.També s’hi comptaven entre les parades que hi havia instal·lades aquest matí els membres de la Colla Gegantera de Blanes. Aquí es podien adquirir diversos objectes identificatius de l’entitat, que estava escortada per diversos capgrossos i els dos gegantons. Relacionat amb la llegenda de Sant Jordi, el què aquí es podia comprar eren uns petits dracs amb el característic color verd.Data de realització: 04/20/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300