Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenta “La Marina”, la nova revista de Blanes i Lloret.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2013 11:55:21 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es presenta “La Marina”, la nova revista de Blanes i Lloret.

La publicació es va presentar ahir dimarts, coincidint amb la diada de Sant Jordi, té format de diari i és mensual i gratuïta, amb una tirada de 20.000 exemplars mensuals.

Amb la mateixa il·lusió que fa 30 anys va començar l’emissora comercial amb seu a Blanes “Ràdio Marina”, ara ha iniciat un nou projecte que es presenta sota el nom “La Marina”. L’objectiu és oferir la notícia de tot el que passa a l’entorn més proper, amb una major presència de Blanes i Lloret. També hi ha seccions d’entreteniment, esports, agenda, telèfons d’interès, horaris de bus i tren, etc.

Des del mateix inici de la publicació, s’ha volgut convidar les entitats i associacions de Blanes i Lloret a fer-se ressò de les seves activitats a través de la revista. “La Marina” es va començar a distribuir ahir dimarts, coincidint amb la diada de Sant Jordi, a bars, restaurants, establiments comercials, benzineres, consultes mèdiques, etc

Al primer número de la revista es recull en portada el tema dels desfibril·ladors que es posaran en marxa a Blanes i Lloret i també es parla, entre d’altres qüestions, de l’Homenatge a Roberto Bolaño que es fa coincidint amb el desè aniversari de la seva mort o bé del Centenari que celebra enguany el Club Deportiu Blanes de futbol i el Xè Ral·li Costa Brava Històric.

“La Marina” és una publicació gratuïta que tindrà periodicitat mensual i ha iniciat la seva primera etapa amb una tirada de 20.000 exemplars.

Data de realització: 04/24/2013 | Data de la darrera actualització: 04/26/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300