Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cloenda de l’Any Carl Faust.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2013 10:00:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Cloenda de l’Any Carl Faust.

Aquest passat dimecres, s’han fet els actes de clausura d’aquest cicle commemoratiu que s’ha celebrat durant els darrers 12 mesos en motiu del seixantè aniversari de la seva mort.

Aquest passat dimecres 24 d’abril, coincidint amb l’aniversari de la mort de Carles Faust, creador del Jardí Botànic, Blanes ha recordat la seva figura amb dos actes senzills però carregats d’emoció. El primer d’ells es va fer al cementiri municipal, comptant amb la presència de patrons i treballador de la Fundació Carl Faust.

També els van acompanyar els alumnes de tercer i sisè de l’Escola Carles Faust de Blanes. Cadascun d’ells van lliurar una rosa a la llosa sepulcral sota la qual reposen les despulles d’aquest il·lustre mecenes de la ciència i la cultura del segle proppassat. L’acte es va tancar amb un breu parlament del patró de la Fundació i historiador de la ciència, el doctor Josep Maria Camarasa.

Després, l’activitat es va traslladar arran de mar, on està situada l’escultura dedicada a Carles Faust que es va inaugurar a principis de l’any 2007, emplaçada al passeig Cortils i Vieta. Allí, membres del patronat de la fundació s’han encarregat de fer una ofrena floral.

Amb aquests actes s’ha fet la cloenda de la programació de l’Any Faust que s’ha estat celebrant durant els darrers dotze mesos per recordar la figura de Carl Faust, així com la seva contribució tant a la ciència com a la seva població d’adopció, Blanes. El cicle s’ha organitzat per commemorar el seixantè aniversari de la seva mort.

Durant aquest darrer any s’han fet diverses actuacions amb l’objectiu de posar de relleu la contribució del mecenes. Alguns dels actes més destacats de l’Any Faust han estat l’organització de xerrades, taules rodones, la programació de Les Nits de Marimurtra, o el concurs de pintura ràpida que es va fer el passat octubre al Jardí Botànic Marimurtra.Data de realització: 04/25/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300