Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Michael Parra, un dels pilots més ràpids de la Challenge 80.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2013 10:07:25 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Michael Parra, un dels pilots més ràpids de la Challenge 80.

El jove motorista blanenc ha pujat al podi, situant-se a la tercera posició en la prova disputada al Circuit d’Alcarràs el passat diumenge 21 d’abril.

La primera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat li ha significat a Michael Parra que s’hagi apuntat el seu primer podi de la temporada amb el seu equip de Monlau Competició. Així va ser després de l’excel·lent paper demostrat durant la competició de la Challlenge 80 disputada el passat diumenge 21 d’abril al circuit d’Alcarràs. La Copa d’Espanya és una competició creada recentment per la Real Federació Motociclista Espanyola amb l’objectiu de ser l’avantsala del CEV Repsol.

A les sessions lliures i cronometrades prèvies a disputar-se la prova Michael Parra va confirmar un ritme constant per estar al grup capdavanter, signant finalment amb un temps de 1:51,490 per poder situar-se l’endemà diumenge al quart lloc de la graella de sortida.

Per la seva banda, a la sessió d’escalfament, el jove pilot blanenc va poder acabar de polir alguns detalls per afrontar la cursa amb les millors perspectives. Després que el semàfor de la cursa es va posar en verd, Michael Parra va protagonitzar una sortida espectacular, situant-se primer al final de la recta.

Amb el pas de les voltes de cursa –que es composa d’un total de 12-, Michael Parra va consolidar-se com a capdavanter de la cursa acompanyat de dos altres pilots. Si bé tots tres es van anar posant alternativament al seu front, l’esportista blanenc va ser el què més es va imposar al seu capdavant. Finalment, però, quan Parra figurava com a líder, el segon i tercers classificats van avançar-lo amb una arriscada maniobra. Per la seva banda, el jove motorista va preferir assegurar el podi i la suma d’uns importants punts de cara al campionat, creuant la línia d’arribada a la tercera posició.

Sergio Jara, professor de l’àrea de motos de Monlau Competició i coordinador de l’equip ha explicat respecte aquesta primera cita: “La cursa s’ha desenvolupat de manera excel·lent. Els objectius de l’equip, més enllà dels resultats, són formar al nostre pilot Michael Parra i als alumnes en pràctiques que ens acompanyaran a cada carrera. Tota l’estructura ha funcionat a la perfecció i, per aquest motiu, estem molt satisfets, a banda d’haver assolit el primer podi de la temporada”.

La propera cita de la Copa d’Espanya de Velocitat tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny al Circuit de Jerez.

SORTIDA CURSA MICHAEL PARRAEN CURSA MICHAEL PARRABOX MICHAEL PARRAARRIBADA MICHAEL PARRAFRONTAL MOTO MICHAEL PARRAPODI MICHAEL PARRA


Data de realització: 04/25/2013 | Data de la darrera actualització: 04/25/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300