Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt pel III Birrasana de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/25/2013 04:30:36 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt pel III Birrasana de Blanes

La carpa central del recinte del Festival de Cervesa Artesana de Blanes serà el doble de gran que l’any passat, amb capacitat per a unes 2.000 persones

Avui ha començat ja el compte enrere amb els primers preparatius in situ perquè el proper cap de setmana Blanes esdevingui en l’autèntica capital de la cervesa artesana no tan sols arreu de Catalunya, sinó també de l’estat espanyol. Co-Organitzat per l’Associació Birrasana Cervesa Marina i l’Ajuntament de Blanes, la tercera edició del Festival de Cervesa Artesana de Blanes se celebrarà el proper cap de setmana del 27 i 28 d’abril al passeig de Mar. Dissabte l’activitat començarà a les 11 del matí i es tancarà a la 1 de la matinada, mentre que diumenge es reprendrà de nou a les 11 del matí i finalitzarà a les 8 del vespre.

Tal i com ja es va anunciar a la roda de premsa de presentació que es va fer dilluns passat, enguany el festival comptarà amb la participació d’una cinquantena d’expositors, que oferiran més de 200 varietats de cervesa artesana, tant per complaure els paladars dels més exigents com per iniciar als qui no hi estan gaire avesats. Es tracta de productors catalans, estatals així com de l’estranger, com per exemple d’Itàlia i el Regne Unit, que venen exclusivament a Blanes per presentar els seus productes per primera vegada fora de les seves fronteres.

Una de les novetats que hi haurà enguany és que s’ha ampliat la capacitat de la carpa central que hi haurà al recinte del festival, havent doblat la mida respecte la passada edició. En aquest sentit, la carpa mesura 500 m2 i pot allotjar al voltant d’unes 2.000 persones.
El principal objectiu del festival segueix sent donar a conèixer i promoure de la mà dels mateixos productors la cultura de la cervesa artesana. Els cervesers presentaran en els seus estands les varietats habituals així com d’altres expressament elaborades per a la ocasió.

En la línia de les dues anteriors edicions, al III Birrasana hi haurà tallers i activitats relacionades amb la cervesa, destacant en aquest sentit el 1er Concurs Nacional de Cervesa Casolana organitzat per l’ACCE (Associación de Cervezeros Caseros Españoles) i l’Associació Birrasana. També hi haurà tallers i xerrades impartits per l’ACCE, maridatges cervesers de formatges i la presentació del llibre Noves Sensacions gastronòmiques del Racó d’en Cesc.

A banda de poder degustar cervesa, el recinte del Birrasana també inclou una oferta gastronòmica de qualitat i a preus econòmics a través de quatre parades on els plats estrella seran pop a la gallega, menjar típic alemany, montaditos, rissotto de bolets o pizzes al forn de llenya, entre d’altres. Un altre dels objectius que també compleix el festival és que és apte per a tota la família, i per aquest motiu tornarà a haver-hi un parc infantil atès per monitors, així com espectacles d’animació i altres entreteniments.

Tanmateix, hi haurà un recinte on es podran comprar begudes no alcohòliques i refrescos. Per últim, un altre dels al·licients del Birrasana serà l’oferta musical, amb concerts de música en viu de diversos grups, així com l’ambientació musical que anirà a càrrec de DJs.
Data de realització: 04/25/2013 | Data de la darrera actualització: 04/29/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300