Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Programades noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris aquest mes de maig.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/16/2013 01:49:31 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellProgramades noves càpsules formatives gratuïtes per a empresaris aquest mes de maig.

Les sessions de formació tracten sobre el pla de prevenció de riscos laborals, la seguretat alimentària aplicada al negoci i aprendre a gestionar el perfil de Facebook de l’empresa.

L’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, ha organitzat durant aquest mes de maig quatre càpsules formatives adreçades a persones emprenedores i empresaris del municipi, així com de poblacions de la seva àrea d’influència. La inscripció és gratuïta i totes quatre jornades s’estan allotjant a l’edifici de Promoció de la Ciutat de Blanes, a l’antiga Escola Safa (avinguda de l’Estació número 43, al polígon industrial).

Les sessions formatives tenen per objectiu intentar millorar, en la mesura del possible, la gestió i la competitivitat de les empreses. La primera jornada va tenir lloc el passat dia 14, i va tractar les obligacions sobre l’ús del català a l’empresa enteses com una oportunitat de negoci. En aquest sentit, es va informar als assistents que cada vegada hi ha més empreses multinacionals que estan incorporant el català al nostre territori.

La propera jornada, que serà la segona d’aquest mes, tindrà lloc el proper 21 de maig, i donarà els trets més destacats del Pla de Prevenció de Riscos Laborals que tota empresa que tingui treballadors està obligada a tenir realitzat. Un tècnic acreditat per la Generalitat en Prevenció de Riscos Laborals explicarà com assumir personalment aquesta gestió perquè suposi un cost menys per a l’empresa.

La tercera sessió formativa que es farà el 28 de maig tractarà sobre la seguretat alimentària i com aplicar-la al propi negoci, i anirà a càrrec de professionals de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Aquesta jornada està adreçada especialment a empreses o emprenedors de restauració en general: bars, cafeteries, restaurants, hotels, càmpings, etc

Per últim, la quarta càpsula organitzada per aquest mes de maig tindrà lloc el 29 de maig i els seus assistents aprendran a crear i gestionar el perfil de Facebook a la seva empresa. Val a dir que aquesta sessió l’ha organitzat l’Ajuntament de Blanes a petició dels assistents a anteriors càpsules formatives.

Les inscripcions es poden fer través d’aquest enllaç de la web de l’Ajuntament:
http://www.blanespromocio.cat/web/index.php/capsules-formatives.

D’altra banda, per a obtenir més informació cal adreçar-se al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament, al telèfon 972 358 260, així com a través dels correus electrònics lluiscampderrich@blanes.cat i ojalil@blanes.netCÀPSULES FORMATIVES MAIG 2013


Càpsula Formativa 2:
EL PLA DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS DEL TEU NEGOCI: APRÈN A FER-LO

Contingut: Tota empresa que tingui treballadors està obligada a tenir fet el Pla de Prevenció de Riscos Laborals. Hi ha empreses externes que ho gestionen però, si tens menys de 10 treballadors, tu mateix pots assumir aquesta prevenció. I, si ho fas tu, tindràs una despesa menys en la teva empresa. Un tècnic acreditat per la Generalitat de Catalunya en Prevenció de Riscos Laborals us explicarà com assumir personalment aquesta prevenció i la manera de fer-ho perquè la gestió suposi un cost menys per a l’empresa.

Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Data: Dimarts 21 de maig de 2013
Horari: De 12:00 a 13:30


Càpsula Formativa 3:
LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA: COM APLICAR-LA AL TEU NEGOCI

Contingut: Està vigent el carnet de manipular d’aliments? Quin control sanitari han de tenir els aliments? Quina normativa regula aquest tema? Tota persona que treballi o tingui intenció de treballar manipulant aliments necessita saber-ho. Professionals de l’Agència de Salut Pública de Catalunya us ho explicaran de manera molt fàcil i entenedora.

Dirigit a: Empreses o emprenedors de restauració en general (bars, cafeteries, restaurants, hotels, càmpings, etc)
Data: Dimarts 28 de maig de 2013
Horari: De 9:30 a 11:30


Càpsula Formativa 4:
APRÈN A CREAR I GESTIONAR EL PERFIL DE FACEBOOK DEL TEU NEGOCI

Contingut: Durant 4 hores i davant d’un ordinador, cada assistent aprendrà a crear i gestionar de manera professional el perfil del seu negoci. Aquesta càpsula formativa s’ofereix a petició dels assistents a les càpsules formatives anteriors.
Observacions: Cal tenir creat un perfil personal al Facebook.

Dirigit a: Persones emprenedores i empresàries
Data: Dimecres 29 de maig de 2013
Horari: De 09:30 a 15:30
Data de realització: 05/16/2013 | Data de la darrera actualització: 05/21/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300