Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Homenatge a la Gent Gran de Blanes aplega prop d’un miler de persones en la seva 18a edició.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/03/2013 01:24:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Homenatge a la Gent Gran de Blanes aplega prop d’un miler de persones en la seva 18a edició.

La festa ha inclòs un reconeixement a 5 matrimonis de Blanes que celebren els 50 anys de casats i a 1 matrimoni que en celebra 65. També s’ha homenatjat el fotògraf blanenc Joaquim Robert per la seva tasca.

La 18a edició de la Festa d’Homenatge a la Gent Gran ha estat organitzada pel Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes, l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Benet Ribas i la Llar de Jubilats de la Casa del Mar, amb la col·laboració de l’Associació del Voluntariat Blanenc.

La regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, i l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, van encapçalar la celebració, que també va comptar amb l’assistència de regidors i regidores dels grups polítics municipals. La Festa es va allotjar dissabte i diumenge a la tarda a l’antic pavelló d’esports municipal perquè fos més accessible pels participants, prop d’un miler de persones.

Durant tots dos dies els principals protagonistes de l’activitat han estat la gent gran de Blanes, ja que la festa va quedar centrada en un seguit d’actuacions a càrrec de diverses entitats integrades per pensionistes i jubilats. Des del Departament d’Acció Social de l’Ajuntament de Blanes s’ha agraït especialment l’esforç d’aquestes entitats que, de forma altruista, han fet possible que un any més es pogués seguir organitzant la Festa d’Homenatge a la Gent Gran.

Un dels moments més emocionants de l’edició de la festa d’enguany va tenir lloc ahir diumenge, quan es va fer un reconeixement en especial a cinc matrimonis de Blanes que aquest 2013 celebren les noces d’or, els 50 anys de casats. Es tracta de les parelles formades per:

- Rafaela Bellido Delgado i Santiago Carenas Sacristán

- Humildad Arocas Saball i Julio Pardo Cañete

- Josefa Olimpia García Ferriz i Félix Martín Pascual

- Milagros Fernández Bellot i Enrique Fuentes Ruiz

- Dolores Nova Navarro i Felipe Pérez Torrecillas


Un altre reconeixement va ser pel matrimoni format per Albert Salmeron Castilla i Consol Croses Juli, en aquest cas perquè aquest 2013 compleixen els 65 anys de casats. Precisament qui es va encarregar de lliurar l’obsequi va ser el seu fill, Joan Salmeron, regidor d’EUiA-ICV a l’Ajuntament de Blanes.

També es va fer un homenatge molt especial al fotògraf blanenc Joaquim Robert per la seva llarga trajectòria professional com a fotoperiodista, així com per la seva contribució i col·laboració al llarg dels anys amb diverses entitats del municipi.

El gruix de la celebració el van formar les actuacions dalt l’escenari a càrrec de sengles entitats de gent gran. Així, el Casal Benet Ribas va oferir una desfilada de vestits de paper i ball country i la Llar de Jubilats de la Casa del Mar ball modern, ball mariner i sevillanes. Totes les actuacions les va anar introduint el mestre de cerimònies Antoni Coll, qui ja fa uns quants anys que s’encarrega d’aquesta tasca.

La recta final de l’homenatge va incloure un reconeixement a les entitats de Blanes que han col·laborat perquè hagi estat possible un any més: a banda de les dues associacions de gent gran, també es va agrair la feina de l’Associació del Voluntariat Blanenc. Després dels parlaments de cloenda a càrrec de la regidora d’Acció Social, Susana Ramajo, i de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, la XVIII Festa d’Homenatge a la Gent Gran va finalitzar amb un berenar i un ball de fi de festa amb el músic Tony.

Festa d'Homenatge a la Gent Gran 1Festa d'Homenatge a la Gent Gran 2Festa d'Homenatge a la Gent Gran 3Festa d'Homenatge a la Gent Gran 4Festa d'Homenatge a la Gent Gran 5Festa d'Homenatge a la Gent Gran 6Festa d'Homenatge a la Gent Gran 7Festa d'Homenatge a la Gent Gran 8Festa d'Homenatge a la Gent Gran 9
Data de realització: 06/03/2013 | Data de la darrera actualització: 06/04/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300