Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acull de nou el Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/05/2013 01:57:50 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acull de nou el Campus Oficial FC Barcelona-Sport amb 150 esportistes.

Després de l’èxit de la primera experiència de l’any passat, la organització ha renovat el conveni amb l’Ajuntament de Blanes perquè l’estage esportiu es faci al Camp de Futbol de Can Borell.

Avui al migdia s’ha signat a l’Ajuntament de Blanes el conveni de col·laboració perquè aquest esdeveniment esportiu de preparació es torni a acollir per segon any consecutiu a Blanes. El conveni l’han signat l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el director del diari Sport, Joan Vehils, en representació de l’organització del Campus Oficial FC Barcelona-Sport.

El Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals i internacionals, està previst que es faci a Blanes de l’1 al 6 de juliol de 2013. Blanes torna a ser la seu d’aquest esdeveniment després que el va acollir per primera vegada l’any passat, quan va arribar a la vuitena edició catalana. Enguany el Campus del Barça també s’allotjarà a Amposta, Barcelona, Reus, Ribes de Freser i Tona.

Fins ara, les vuit primeres convocatòries han estat tot un èxit de participació i d’organització, amb uns 2.000 nens que han gaudit durant setmanes del seu esport favorit. En aquest sentit, des de l’organització es destaca que el grau de satisfacció per part de pares i nens ha estat sempre molt elevat. Al Campus Oficial del FC Barcelona que es farà a Blanes hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i l’estranger. En aquest sentit, l’any passat van participar al Campus de Blanes joves futbolistes procedents d’Estats Units, Mèxic, Kuwait, Itàlia, Veneçuela, Holanda, Tuníssia i França, entre d’altres països.

Des de l’Ajuntament de Blanes, que té el certificat de Destinació de Turisme Esportiu, s’ha destacat l’interès que té el municipi a oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives a la vila. Paral·lelament, el consistori selvatà també ha tingut en compte que durant l’estiu les instal·lacions esportives han finalitzat els seus entrenaments i competicions de lliga, per la qual cosa tenen una baixa ocupació.

Segons el conveni signat per l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, i el representant del FC Barcelona-Sport, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús del camp de gespa artificial de Can Borell per a l’organització del Campus, que també va allotjar aquest esdeveniment l’any passat.

Per la seva banda, l’organització es compromet a allotjar tots els participants i personal tècnic en hotels de la població de Blanes mentre duri el Campus. A més, a la pàgina web promocional d’aquesta activitat es fa constar de forma expressa que la Vila de Blanes és la seu d’aquest esdeveniment esportiu, amb els logotips oficials de l’Ajuntament de Blanes.

D’altra banda, es farà campanya de publicitat del Campus Oficial FC Barcelona a diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el diari Sport (coorganitzador de l’activitat), El Periódico, Catalunya Ràdio i TV3. També es repartiran més de 2.000 flyers en tornejos de futbol i espais d’Speed Time al Camp Nou i es faran sobreimpressions als partits de TV3 de la Lliga de Futbol Professional.

Un altre aspecte destacat és que l’organització ha reservat 1 plaça gratuïta amb allotjament a l’hotel de la vila on també s’hi estaran els participants de fora per distingir un esportista de Blanes, així com d’altres 8 places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament pugui distribuir entre els diferents jugadors de futbol del municipi que vulguin participar-hi.

Els objectius esportius que persegueix aquesta activitat són que els participants es familiaritzin i perfeccionin els fonaments tècnics i tàctics del joc tant individuals com col·lectius; gaudir activament de les activitats lúdiques i esportives proposades; desenvolupar hàbits esportius correctes com el fair play, la competitivitat o la camaraderia; i mantenir durant tot el Campus uns hàbits dietètics i higiènics adequats.Data de realització: 06/05/2013 | Data de la darrera actualització: 06/10/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300