Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Més de 400 escolars de Blanes participen a la II Cursa per la Pau.


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 06/05/2013 10:15:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CaesMés de 400 escolars de Blanes participen a la II Cursa per la Pau.

L’activitat l’ha organitzat la CAES i el Departament d’Educació de l’Ajuntament amb el suport de diverses entitats i col·lectius de Blanes, entre ells el Grup Fondistes i la Cooperativa Agrícola.

La segona edició de la Cursa per la Pau de Blanes es va celebrar divendres passat al matí i va comptar amb la participació de més de 400 nois i noies d’arreu dels vuit centres escolars del municipi. Es tractava d’alumnes de sisè de primària que experimentaven junts l’experiència, compartint plegats una activitat que era a l’hora esportiva i solidària.

La cursa ha estat organitzada per segon any consecutiu pel CAES, la Comissió d’Activitats Escolars Solidàries, amb el suport del Departament d’Educació de l’Ajuntament de Blanes i la col·laboració de diverses entitats i empreses. Entitats com per exemple el Grup Fondistes Blanes, que es va encarregar de la part logística i d’assessorament de l’esdeveniment, de la mateixa manera que acostuma a fer sempre que es tracta d’una activitat d’aquest caire, i més encara quan és d’àmbit solidari.

L’eslògan de la cursa va ser “Correm per la pau”, com una manera més de fer entendre als nois i noies els valors de la solidaritat, perquè experimentessin dinàmiques cooperatives a l’hora que s’interrelacionaven amb alumnes del seu mateix curs d’altres centres educatius.

L’activitat de la cursa es va encetar pels volts de quarts de 10 del matí, amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, que va animar la canalla a participar en aquest tipus d’activitats. L’acompanyaven a l’escenari del Banc dels Músics Mercè Domènech, del CAES, que també va donar la benvinguda als participants explicant els objectius que persegueix aquesta l’activitat.

Finalment, a les 10 es va donar la sortida a la cursa, que va fer un recorregut de 5 quilòmetres: anar i tornar per sobre del passeig de la Marina i S’Abanell fins arribar a l’alçada del carrer Mercè Rodoreda. Allí els corredors i corredores van haver de girar i tornar al punt de partida.

Per poder dur a terme l’activitat es va comptar amb la coordinació dels especialistes d’Educació Física dels centres que van participar. També va col·laborar en la organització de la cursa la Cooperativa Agrícola de Blanes, que va lliurar la fruita que van menjar-se quan va acabar la competició, així com l’empresa d’al·luminis i ferros de Blanes Montalt i l’empresa d’aigües Veri.

Cursa per la Pau 1Cursa per la Pau 2Cursa per la Pau 3Cursa per la Pau 4Cursa per la Pau 5Cursa per la Pau 6Cursa per la Pau 7Cursa per la Pau 8Cursa per la Pau 9Cursa per la Pau 10Cursa per la Pau 11Cursa per la Pau 12Cursa per la Pau 13





Data de realització: 06/05/2013 | Data de la darrera actualització: 06/10/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300