Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Xerrada sobre el Palau dels Vescomtes de Cabrera.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2013 11:56:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Xerrada sobre el Palau dels Vescomtes de Cabrera.

La xerrada tindrà lloc el proper dijous 13 de juny al Centre Catòlic, anirà a càrrec de l’arquitecte blanenc Joan S. Suris i la introduirà l’historiador Aitor Roger.

La sala de conferències del Centre Catòlic de Blanes allotjarà aquest dijous 13 de juny a les 8 del vespre una xerrada que tractarà sobre un projecte que ha dissenyat l’arquitecte blanenc Joan S. Suris. Presentada sota el títol El Palau dels Vescomtes de Cabrera, una joia blanenca a redimir, la introducció a la xerrada anirà a càrrec d’Aitor Roger.

L’historiador blanenc s’encarregarà de situar al públic assistent en el context d’aquest històric edifici que va començar a ser construir a finals del segle XIV per Bernat de Cabrera, vescomte de Cabrera i Girona. Posteriorment va ser el seu successor i net, Bernardí, qui va encarregar-se de la construcció del palau-castell.

Per la seva banda, Joan Surís exposarà al públic assistent el projecte de restauració que ha dissenyat i que té per objectiu rescatar de l’oblit aquest edifici que considera llargament desaprofitat i que creu que pot significar un gran potencial per Blanes. La idea és que el conjunt històric torni a assolir la importància que havia tingut des del punt de vista social i cultural que permeti acostar no tan sols el fet religiós a tot el públic, sinó també treure tot el potenciar que pot donar de si aquest edifici i el seu entorn restaurats.

Data de realització: 06/11/2013 | Data de la darrera actualització: 06/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300