Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Francesc Zurita es proclama campió de Catalunya de Ciclisme.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/11/2013 12:23:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Francesc Zurita es proclama campió de Catalunya de Ciclisme.

L’esportista blanenc ha aconseguit ser el número 1 nacional a la categoria Elit-Sub 23 després de guanyar la cursa celebrada el passat cap de setmana a Tarragona.

Aquest cap de setmana l’esportista blanenc Francesc Zurita s’ha proclamat Campió de Catalunya de ciclisme en carretera en la categoria Elit-Sub 23. Així va ser després que va quedar situat en novena posició a la cursa disputada el diumenge 9 de juny a la localitat tarragonina de La Canonja, un esdeveniment esportiu que va aplegar 95 participants.

La cursa, amb sortida i arribada a la localitat de La Canonja, va ser molt disputada al llarg de tot el seu recorregut. D’aquesta manera, no va fer falta esperar a les dues dificultats muntanyoses de Coll de Batalla i Coll de la Teixeta per decidir-se la classificació, ja que des del primer moment el ciclista Jordi Simon –que finalment va proclamar-se guanyador absolut de la cursa- va sentenciar la prova des de la mateixa línia de sortida pràcticament.

Simón, Gironès i Fernández, tots tres de l’equip Coluer, van entrar a la línia d’arribada en aquest mateix ordre, que va ser el què va configurar el podi de la categoria Elit absoluta. Darrera d’ells va arribar el grup perseguidor on s’hi comptava Francesc Zurita que, com dèiem, va entrar en la novena posició que li va significar proclamar-se Campió de Catalunya de la categoria Sub-23.

Pocs moments després de rebre el merescut trofeu i mallor que l’acrediten com a Campió 2013, Zurita va declarar: “Ara l’objectiu és preparar-me el millor possible per estar a punt en el cas que el seleccionador català compti amb mi per disputar una de les màximes ambicions d’aquí a dues setmanes: els Campionats Estatals que se celebraran a Salamanca”. D’altra banda, el jove esportista blanenc també va afegir: “Aquesta victòria arriba després d’un inici de temporada en què, per diverses circumstàncies, he hagut de renunciar als meus objectius. Espero que sigui el principi d’una millor segona part”.

Data de realització: 06/11/2013 | Data de la darrera actualització: 06/11/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300