Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La consellera Neus Munté visita la nova ubicació de l’Oficina de Benestar Social i Família de Blanes.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2013 10:39:54 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La consellera Neus Munté visita la nova ubicació de l’Oficina de Benestar Social i Família de Blanes.

La nova oficina està situada al carrer Roig i Jalpí i cobreix l’àmbit territorial de la Selva Marítima, el nord del Maresme i part del Baix Empordà. L’any 2012 va atendre més de 10.300 visites.

Aquest dimecres 12 de juny va ser a Blanes la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, per visitar el nou emplaçament de l’Oficina, que des del passat 13 de maig està ubicada al carrer Roig i Jalpí número 5. El nou emplaçament suposa una millora respecte l’anterior ubicació, a la plana baixa del Casal de Gent Gran Benet Ribas, tot just a uns 50 metres de distància del local actual.Amb aquest canvi, la ciutadania que s’acosti a l’Oficina hi trobarà dues millores notables: una sala d’espera i un espai d’atenció més grans. Aquest és el segon trasllat d’ubicació que ha fet l’Oficina de Benestar Social i Família de Blanes, que es va inaugurar l’any 1993. La Generalitat ha fet una inversió de 20.000 € per adequar l’equipament així com per dotar-lo de mobiliari.

Més de 10.300 atencions durant el 2012

L’oficina és un servei obert a totes les persones i entitats i presta servei de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins les 14 h. Durant l’any passat es van rebre 10.304 visites i es van dur a terme 6.446 registres. El seu àmbit d’actuació territorial és la Selva Marítima, el nord del Maresme i part del Baix Empordà.

Es tracta d’una dependència administrativa d’atenció presencial que té la funció d’apropar els serveis.

Data de realització: 06/13/2013 | Data de la darrera actualització: 06/13/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300