Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes ha acollit una Fira de Teràpies Naturals.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/13/2013 11:23:04 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes ha acollit una Fira de Teràpies Naturals.

Va estar allotjada durant el cap de setmana al passeig de la Mestrança i oferia productes naturals, d’ alimentació ecològica i esoterisme.

Blanes va acollir durant el cap de setmana passat Firamon, que oferia serveis i productes de teràpies naturals, alimentació ecològica i esoterisme. Les parades de la fira van estar instal·lades des de la tarda del divendres i durant tot el cap de setmana al passeig de la Mestrança. Quan es va registrar una major afluència de públic va ser en especial durant la tarda de dissabte així com l’endemà diumenge.

A les parades s’hi podien trobar tot tipus de productes relacionats amb la temàtica de la fira (espelmes, essències, perfums, samarretes, pomades, etc) així com serveis d’aquest mateix àmbit (massatges, tirades de tarot, lectura de mans, reflexologia, etc). Paral·lelament, al llarg de tot el cap de setmana també es van anar alternant diversos tallers i xerrades. Així, es van organitzar des de tallers de màgia per a nens i nenes amb el Mag Javier Ferotge fins a tallers de shiatsu i mandales.

Igualment, es van fer exhibicions de tai-txi, risoteràpia, rebirthing, mediantra, biodansa, ioga i shakti dance, entre d’altres. D’altra banda, al domo que es va muntar formant part del recinte firal s’hi van allotjar diverses activitats, com ara la projecció de contes infantils o bé xerrades sobre diverses temàtiques relacionades amb l’àmbit de la fira.

Una de les demostracions més peculiars a la que es va poder assistir a Firamon va ser la de cuina solar parabòlica, a càrrec d’una empresa que ha comercialitzat un aparell que s’alimenta d’aquest tipus d’energia. L’artilugi permet fer bullir, brasejar, fregir i cuinar al forn el menjar amb l’ajut d’una parabòlica de grans dimensions (1’25 metres de diàmetre) feta d’alumini i 100% reciclable, que permet fixar a la seva safata central cassoles, paelles i altres suports de cuina.

Fira Terapies Naturals Firamon 01Fira Terapies Naturals Firamon 02Fira Terapies Naturals Firamon 03Fira Terapies Naturals Firamon 04Fira Terapies Naturals Firamon 05Fira Terapies Naturals Firamon 06Fira Terapies Naturals Firamon 07Fira Terapies Naturals Firamon 08Fira Terapies Naturals Firamon 09Fira Terapies Naturals Firamon 10Fira Terapies Naturals Firamon 11Fira Terapies Naturals Firamon 12Fira Terapies Naturals Firamon 13


Data de realització: 06/13/2013 | Data de la darrera actualització: 06/14/2013

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300