Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bolca un cotxe a Blanes durant una maniobra d’aparcament


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/05/2013 05:00:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Policia Local escutBolca un cotxe a Blanes durant una maniobra d’aparcament

L’incident no ha provocat ferits, ja que quan ha tingut lloc no hi havia passatgers al vehicle bolcat. La Policia Local de Blanes s’ha encarregat de retornar el turisme a la seva posició original

La Policia Local de Blanes ha atès avui al migdia un accident que, malgrat la seva aparatositat, no ha provocat cap dany personal. Els fets han tingut lloc aquest divendres a dos quarts d’una del migdia, quan un veí de Blanes estava fent maniobres per aparcar el seu turisme al carrer Josep Tarradellas a l’alçada del número 60, al barri dels Pins.

Per causes que encara es desconeixen –que es podrien deure a què el vehicle que conduïa té el canvi de marxes automàtic-, el conductor ha perdut el control. Després de topar amb el cotxe que tenia aparcat davant seu, se li ha girat la posició del vehicle i ha anat a estavellar-se contra un turisme que estava aparcat a l’altra costat del carrer on volia aparcar.


La topada ha provocat que el cotxe que estava aparcat a l’altra costat del carrer s’hagi desplaçat i, quan ha topat amb la vorera, aquesta ha actuat de palanca i el vehicle ha quedat bolcat de costat, amb les quatre rodes perpendiculars a la calçada, com si hagués patit una volta de campana.


Un veí que ha estat testimoni dels fets ha donat l’alerta a la Policia Local, que s’ha encarregat d’atendre en primera instància al conductor del vehicle que estava fent la maniobra d’aparcament, que no ha patit cap ferida, i que els ha relatat com havia passat l’incident. Els efectius policials han pogut comprovat que el conductor no presentava símptomes d’estar sota els efectes de cap substància estupefaent i/o alcohòlica i, després de fer-se-li les proves pertinents, aquestes han donat negatiu.

Paral·lelament, la Policia Local de Blanes ha procedit a tallar preventivament els accessos del trànsit rodat al carrer Josep Tarradellas durant uns minuts, amb l’objectiu de poder treballar amb major seguretat mentre diversos agents s’han encarregat de fer les maniobres necessàries per retornar el turisme bolcat a la seva posició original.


Posteriorment, la Policia Local també s’ha encarregat de fer les gestions pertinents per posar-se en contacte amb el seu propietari –un veí de Blanes d’origen estranger- per informar-lo de l’incident.Data de realització: 07/05/2013 | Data de la darrera actualització: 07/08/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300