Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa el Club Infantil d’Estiu amb diverses millores i canvis respecte al 2012


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/08/2013 06:34:10 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

BeachClubInfantilEs posa en marxa el Club Infantil d’Estiu amb diverses millores i canvis respecte al 2012

S’han unificat els dos espais que hi havia fins ara en un de més gran a la zona turística de S’Abanell i s’ha ampliat l’horari perquè estigui en servei tota la setmana, de dilluns a diumenge

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Blanes ha posat en marxa aquest primer cap de setmana del mes de juliol el Club Infantil d’Estiu –també conegut com el Beach Club-, que presenta diverses millores i canvis respecte el servei que s’ha estat fent els anys anteriors. Un dels més destacats és que fins ara hi havia dos recintes ubicats a la platja del centre de Blanes i al costat del tram final de la platja de s’Abanell, a la zona dels càmpings, i enguany s’ha decidit unificar-ho en un espai més gran.


El Club Infantil d’Estiu d’aquest 2013 està ubicat a la platja de S’Abanell, al costat del lloc de socors de Protecció Civil de l’Ajuntament de Blanes (entre els carrers Costa Brava i Josep Irla) El recinte ocupa un espai de 250 m2 i estarà en funcionament fins al 4 de setembre ininterrompudament. Aquest és l’altre canvi destacat que hi ha aquest estiu: fins ara el Club Infantil funcionava només sis dies a la setmana i enguany el servei es farà cada dia, de dilluns a diumenge, d’11 a 13 i de 16 a 18 h.

L’any 2008 l’Ajuntament de Blanes va obtenir la certificació de DTF, Destinació de Turisme Familiar, que reconeix el municipi perquè compta amb recursos i serveis especialitzats per rebre famílies. Un d’aquests serveis és el què s’ofereix al Club Infantil d’Estiu.

En aquest sentit, no es tracta tan sols d’un parc lúdic on hi ha inflables i altres jocs per a la canalla, sinó d’un recinte on es fan diferents activitats per gaudir i fomentar la comunicació entre els participants sota la vigilància de dos monitors que fan també les tasques de dinamització del servei. Amb tot, val a dir que els nens i nenes han d’estar acompanyats en tot moment d’un adult que pot esperar-se, si ho prefereix, fora del recinte.

El Club Infantil d’Estiu compta amb diversos atractius pels seus joves usuaris: inflables, servei de biblio-platja i diàriament tallers de diferents tipus de manualitats, així com altres accions de dinamització. D’altra banda, setmanalment s’ofereix una activitat extraordinària que es va alternant: una setmana s’organitza una festa de l’escuma i la següent una festa de l’aigua.


L’aforament màxim del recinte és de 50 persones i l’edat mínima per entrar als inflables és de 3 anys: els infants menors de 3 anys han d’entrar a l’àrea amb un adult i no poden anar a la zona d’inflables. En cas que es registri una afluència de públic molt nombrosa i s’hagi de fer una cua per accedir, l’estada màxima al parc es limitarà als 40 minuts.

Un altre canvi que s’ha introduït enguany respecte les anteriors edicions és que tant els clients dels establiments de la marca DTF com els infants que vagin acompanyats per una persona adulta que resideixi a Blanes tindran accés gratuït. Per a la resta de clients, el preu per utilitzar el Club Infantil d’Estiu serà de 2€.

Perquè els clients dels establiments adherits al DTF puguin gaudir d’aquest servei de franc, hauran de presentar un val d’accés segellat pel mateix establiment que els hagi facilitat. En aquest sentit, s’han editat un total de 8.000 tiquets perquè es puguin repartir al llarg de tot l’estiu.


Actualment a Blanes hi ha un total de 22 establiments adherits a la certificació de DTF: 4 hotels, 1 pensió, 3 càmpings, 2 complexes d’apartaments, 10 restaurants i tant el Jardí Botànic Marimurtra com el Jardí Tropical Pinya de Rosa. Per la seva banda, per acreditar que l’adult que acompanya l’infant és veí de Blanes ho podrà fer amb el DNI o una altra documentació oficial de la seva residència al municipi.

L’empresa concessionària contractada per l’Ajuntament de Blanes ha estat Oktitans S.L., que ja compta amb l’experiència d’haver-se encarregat d’aquesta activitat els tres anys anteriors, amb excel·lents resultats de participació. Per optar a la concessió del servei es van presentar al concurs públic dues empreses.

Data de realització: 07/08/2013 | Data de la darrera actualització: 07/09/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300